Sport » Egyéb sport

Bemutatkoznak a fogathajtók

A környékünkön még gyerekcipőben járó sportág népszerűsítése a célja a hétvégi I. Székelyudvarhely Kupa fogathajtó versenynek, melyet a salakpályán rendeznek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2011. szeptember 07., 12:00
0 hozzászólás. 

 

Szeptember 10-én, szombaton kétfordulós versenyt rendeznek: a kombinált hajtás alatt mindenki kétszer teljesíti a távot. Az első körben elért idő alapján alakul ki a részleges sorrend, majd a másodikban fordított sorrendben állnak rajthoz a versenyzők. A labirintszerű akadálypályán a lehető legrövidebb idő alatt kell végighajtani, hiba nélkül.

Kádár Barna szervező az uh.ro-nak elmondta, sérülése miatt nem ő, hanem a többszörös országos bajnok, a világbajnokságról hazatérő, Rákóczi Gergő képviseli Udvarhelyt az eseményen.

A két forduló közti szünetben díjugratók szórakoztatják a közönséget. A szervezők három gyergyószentmiklósi, illetve egy székelyudvarhelyi lovast kértek fel erre. Városunkból Porsche Eszter, Barát nevű lován mutatja be tudását.

Amennyiben kedvet csináltunk a nem mindennapi eseményhez, akkor szombaton 14 órától irány a strand melletti salakpálya. A rendezvényre a belépés díjtalan.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."