Sport » Foci

Székely focis mehet a Fradihoz

Álma megvalósulása előtt áll a csíkszeredai labdarúgó, Hodgyai László. A húszéves focis a Ferencvárosnál köthet ki.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

hodgyai laszlo ferencvaros
Hodgyai László nagy lépés előtt áll.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. július 16., 17:09
4 hozzászólás. 

Egy edzőmeccsen már pályára is lépett, a Ferencváros szombaton felkészülési találkozót játszott Dunaújvárossal. Hodgyai a 20. percben állt be, a zöld-fehérek 4–2-es vereséget szenvedtek ezen meccsen.

Több mint egy hete csatlakozott Budapesten a következő idényre hangoló Ferencváros keretéhez Hodgyai László. Az ifi korosztályban a csíkszeredai csapatok színében játszott. Az elmúlt szezonban figyeltek fel rá a nagyobb klubok: a Marosvásárhelyi FCM-nél a téli felkészülést együtt végezte az 1. Ligában szereplő gárdával.

Nem volt lehetősége, hogy az élvonalban bekerüljön a keretbe, a fiókcsapatnál játszott hétről-hétre. A nyári szünetben hívta a játékost a Medgyesi Gaz Metan, de a húszéves középpályás a Ferencvárosnál állt meg.

A csíki labdarúgó elmondta, a székelyudvarhelyi Hadnagy Zsolt játékos-képviselő segítette, hogy Magyarország legnépszerűbb klubjánál tesztelje magát. Megpróbál mindent megtenni, hogy Détári Lajos, a Fradi edzője a próbajáték végén elégedett legyen teljesítményével.

Egyszerű a képlet

Mitől más egy edzés a Ferencvárosnál? Erre próbáltunk választ kapni, de a játékos nem igazán árulta el a kulisszatitkokat.

„Minden foglalkozás attól függ, hogy ki tartja. Mindegy, hogy azok fizikai, erőnléti, vagy akár taktikai tréningek. A lényeg mindenhol azon van, hogy a csapat minél könnyebben az ellenfél hálójába juttassa a a labdát" – mondta Hodgyai.

Nem tekint nagyon előre, csak a soron következő feladatokat szeretné megoldani. Így abban az esetben, ha nem sikerül a Fradinál szerződést kötnie, akkor megtörténhet, hogy visszamegy Vásárhelyre.

Hogy mennyi esélye van, hogy bekerüljön a Fradiba, nem tudni. Az edző, Détári Lajos egy országos napilapnak adott interjújában úgy fogalmazott, lassan elkezdik a finomításokat.

„A nálunk lévő próbajátékosok mindegyike nagyon jó benyomást tett ránk. Fiatalok, akik talán hamarosan a Ferencváros kulcsemberei lehetnek. Kellenek az új fiúk, mert nekem huszonkét olyan futballistára van szükségem, akikre ha csak ránézek, tudják, mit várok el tőlük" – felelte a tréner.

Mi sem kívánhatunk mást Hodgyai Lászlónak, mint hogy legyen a közeljövőben a Fradi egyik csillaga.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
beckham1811
2012-07-16 22:11:33
tipp
a tippversenynek nem lesz dijazasa???
avatar
boti
2012-07-17 09:46:32
re: tipp
avatar
beckham1811
a tippversenynek nem lesz dijazasa???

Email-ben értesítettük a győzteseket, köztük téged is. Lehet ha spam üzenetek közé keveredett az email-ünk. A nyeremény átvehető a szerkesztőség székhelyén, Bethlen Gábor utca 18 szám alatt, munkanapokon 9-16 óra között.
avatar
Running W
2012-07-17 13:03:22
?
penteken kezdodik a roman liga .... lesz tippverseny ?
avatar
beckham1811
2012-07-17 18:28:51
re: re: tipp
avatar
boti
[quote=beckham1811]a tippversenynek nem lesz dijazasa???

Email-ben értesítettük a győzteseket, köztük téged is. Lehet ha spam üzenetek közé keveredett az email-ünk. A nyeremény átvehető a szerkesztőség székhelyén, Bethlen Gábor utca 18 szám alatt, munkanapokon 9-16 óra között.[/quote]
avatar
boti
[quote=beckham1811]a tippversenynek nem lesz dijazasa???

Email-ben értesítettük a győzteseket, köztük téged is. Lehet ha spam üzenetek közé keveredett az email-ünk. A nyeremény átvehető a szerkesztőség székhelyén, Bethlen Gábor utca 18 szám alatt, munkanapokon 9-16 óra között.[/quote]


ok koszi szepen

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."