Sport » Foci

Még mindig veretlenek a nagypályások

Az edzőtábor lejárt, de a barátságos mérkőzések folyatatódnak az FC Székelyudvarhelynél, ezúttal Szászrégennel ikszeltek a fiúk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

szfc_regen07
szfc_regen07
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. február 10., 19:12
0 hozzászólás. 


Ma délután ismét egy felkészítő meccset játszott a harmadosztályos udvarhelyi focicsapat. Az FC Székelyudvarhely idáig négy barátságos mérkőzésen van túl a téli szünetben, ezekből egyet kapott ki a csapat - de azt idegenben. Csak a Kolozsvári U tudta megverni Dusinszki Zoltán és Dénes Jenő legényeit, itthon kettőt nyertek és két találkozón döntetlent értek el.

Legutóbb a Szászrégeni Lendületet fogadták a mieink. Egy új taktikával indított a hazai együttes, a 4-3-3 felállást próbálgatták az edzők. Nem igazán vált be, de indításként ez sem rossz.

szfc_regen07


Nem nagyon állt össze a védelem, elég sok hiba történt a hátsó fertályon, így meg is lett a baj, ugyanis az első félidő közepén egy óriási kavarodásból gólt szerzett a Maros megyei együttes. Sokáig nem vezettek a vendégek, alig pár pillanat múlva Lazăr Ovidiut ugratták ki, és a medgyesi játékos kapussal szemben nem hibázott. Szönetben 1-1 volt az állás.

A második játékrészben ismét a vendégek szereztek előnyt egy szép kombinációból, de a hazaiak újból hamar válaszoltak egy hasonló szépségű góllal – Zereș Alin volt a befejező ember. 2-2-es döntetlennél fújták le a meccset.

FC Székelyudvarhely – Szászrégeni Lendület 2-2


Dusinszki Zoltán: „Egy új taktikát próbálgattunk, amely nem igazán sikerült ezen a meccsen, ráadásul a védelem ma elég rosszul teljesített. Még van két hét a bajnokság kezdetéig, addig tudjuk gyakorolgatni. Ez a játék még mindig nem megfelelő, nem elég folytonosak a támadásaink, kontrákból kell építkezzünk.”

További felkészülési program:
február 12., péntek 15 óra: FC Székelyudvarhely – Szovátai Bútor FC
február 17.: Szovátai Bútor FC - FC Székelyudvarhely
február 20.: Medgyesi Gaz Metan II - FC Székelyudvarhely.

.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."