Sport » Foci

Megyei: a tizenötödik másodpercben lőtt gólt az SzFC, dobogós lett a Roseal is

Nem volt már tétje a mérkőzésnek, hiszen az udvarhelyi csapat biztos másodikként lépett pályára. 

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

keresztur szfc2
Keresztúr–SzFC | Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. június 08., 20:13
0 hozzászólás. 

A Székelykeresztúri Egyesület vendégeként a 20. fordulóból elnapolt mérkőzést pótolt szombaton a Székelydvarhelyi FC. Nem volt már tétje a mérkőzésnek, hiszen az udvarhelyi csapat biztos másodikként lépett pályára. Ennek ellenére a lehető legjobb felállásban küldte a pályára játékosait Botorok János és Szín Ferenc.
Talán a bajnokság leggyorsabb gólját szerezte meg az SzFC-nek László Attila, aki a kezdő sípszó után pár másodperccel egy távoli lövéssel bevette Klein kapuját. A következő gólra sem kellett sokat várni. Egy védelmi hibát kihasználva Simon Arnold közelről csapta be újból a keresztúriak kapusát, egy laza átemeléssel szerezte meg a második gólt. Kitámadtak a hazaiak is, sikerült a szépítés. A hazaiak csatára, Varga Lehel egy beadást szépen fejelt a hosszúba. Rögtön a kezdés után Péter Levente egy kapufával válaszolt erre. Pár perc múlva jött egy újabb gól. Simon Arnold percei következtek. Szépen vett át egy labdát a büntetőterületen belül, védőjét kicselezte, majd a hosszú sarokba lőve megszerezte csapata harmadik találatát.

A második részben is az udvarhelyiek támadtak veszélyesebben, de helyzeteik kimaradtak. Mindig a helyén volt a vendéglátók kapusa is. A keresztúriak szépíthettek volna, de Varga Lehel a kapu fölé lőtt egy nagyon tiszta helyzetből. Komoly helyzetet egyik csapat sem alakított ki már a végjátékig. Az eredmény mégis változott. A 89. percben egy szabadrúgást követően az SzFC védője, Péter Mózes tizenegy méterről fejjel talált be, beállítva ezzel a végeredményt. Megérdemelten nyert az udvarhelyi csapat, szép játékkal búcsúztak el a megyei bajnokság idei szezonjától.

Végeredmény: Székelykeresztúri Egyesülés–Székelyudvarhelyi FC 1–4 (1–3)
Gólszerzők: Varga Lehel (30.), illetve László Attila (1.), Simon Arnold (24., 38.), Péter Mózes (89.)

kereszur szfc

A Roseal csapata is a 21. fordulóból elhalasztott mérkőzést pótolt vasárnap délután. A sétatéri stadionban Homoródalmás volt az ellenfelük. A hazaiaknak csak a győzelem volt elfogadható eredmény, mely a megyei bajnokság harmadik helyét jelenthette nekik. Talán ennek tudatában kezdtek nehezen az udvarhelyiek. Nem sikerült az első félidőben gólt szerezniük. A pihenő után jött a hidegzuhany is. A vendégek szerezték meg a vezetést az 57. percben. Ez a gól kellett a hazai csapatnak, hogy magukhoz térjenek. Először Jenei Csaba egyenlített a 74. percben, majd Kovács Leventének sikerült bevinni a 81. percben a győztes találatot. Ezzel a győzelemmel a Roseal a dobogó harmadik fokán fejezte be a Hargita megyei labdarúgó-bajnokságot.

Végeredmény: Székelyudvarhelyi Roseal–Homoródalmási Homoród 2–1 (0–0)
Gólszerzők: Jenei Csaba (74.), Kovács Levente (81.), illetve Salamon Hunor (57.)

 


címkék: SZFC Roseal foci megyei

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."