Sport » Foci

Vasas Femina: győzelemmel búcsúztatták edzőjüket

A Székelyudvarhelyi Vasas Femina a Szászrégeni Jövő vendégeként lépett pályára és győzött.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas7a
Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. június 08., 21:39
0 hozzászólás. 

A Székelyudvarhelyi Vasas Femina a női labdarúgó 1. Liga rájátszásának utolsó mérkőzésén a Szászrégeni Jövő vendégeként lépett pályára. Habár az első helyről már lecsúsztak a lányok, mégis nagy tétje volt a mérkőzésnek. Győzelemmel akarták búcsúztatni vezetőedzőjüket, Székely Jánost, aki öt év munka után áll fel a kispadról és a második hely megszerzéséért is fontos volt, hogy ne kapjanak ma ki.

Nem sikerült jól kezdeni a Vasasnak, hiszen a 4. percben már büntetőt rúghatott a hazai csapat. Kajtár védte ezt, de a folytatásban beszorultak saját térfelükre az udvarhelyiek. Egy szögletet követően sikerült is a vezetést megszereznie a Jövőnek. Az udvarhelyiek helyzete a 41. percben vált egyre nehezebbé, Miklós Tünde utolsó védőként szabálytalankodott, ezért felmutatták neki a piros lapot. Ember és gólhátrányban ment a pihenőre a Vasas Femina.

A második játékrészben mintha csoda történt volna, Pár perc alatt sikerült fordítania a Vasasnak. Simon remek passzát Bálint Réka vágta a léc alá a 47. percben. Pár percre az egyenlítő gól után a vezetést is megszerezte Pap Szidónia. Nem találta el jól a labdát, de a rossz lövése is gólt ért. Az 58. percben Bálint gúrított el a kapus mellett, ez is a hálóban kötött ki. Az eredmény nem változott már a mérkőzés végéig. A nagy hőség és emberhátrány ellenére olyant mutattak ma a lányok, ami szinte hihetelennek tűnik. Ezzel a szép játékkal és győzelemmel köszönték meg edzőjük eddigi munkáját és a női 1. Liga északi csoportjában megszerzett második hellyel búcsúztatták őt.

Végeredmény: Szászrégeni Jövő–Székelyudvarhelyi Vasas Femina 1–3 (1–0)
Gólszerzők: Bálint Réka (2) és Pap Szidónia.
A Vasas Femina kezdőcsapata: Kajtár – Feleki, Miklós, Péter, Geréd, Balázs, Bartalis, Papp, Krall, Bálint, Caldare. Pályára lépett még: Bíró és Kecseti.

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."