Sport » Foci

Foci vb: a H csoport is bemutatkozik

A H csoportban a sztárokkal teletűzdelt Belgium ellen mutatkozik ma be a románokat két hete megalázó Algéria.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Vébé
Hihetetlen, de Portugália kikapott
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. június 17., 09:48
0 hozzászólás. 

Ma este a H csoport nyitómérkőzése, a Belgium–Algéria van műsoron portálunk, valamint a Prima Rádió által közösen szervezett meccsnézésen. A helyszín ugyanaz: a G. Music Pubban felszerelt kivetítőn követhetjük a nap eseményeit.

Portálunk ma is élő, szöveges közvetítéssel jelentkezik a kocsmából. Este 10 órakor a Brazília–Mexikó mérkőzéssel folytatódik a pub programja, itt már a továbbjutásért játszanak a csapatok. Éjjel 1 órakor Oroszország Dél-Koreával mérkőzik meg.

A tegnapi Németország–Portugália csúcstalálkozón telt ház volt a kocsmában. Ezt a mérkőzést Müller mesterhármasával, valamint Hummels találatával a németek nyerték.

Este tíztől Irán és Nigéria egy feledhető, gólnélküli döntetlent játszott egymással, majd éjszaka egy órakor az Egyesült Államok és Ghána csapott össze. Ezen a mérkőzésen a vb eddigi leggyorsabb góljával az amerikaiak jutottak előnyhöz. Clint Dempsey már a 29. másodpercben betalált a ghánai kapuba. Az afrikai együttesnek a 82. percben sikerült egyenlíteniük, de négy perc múlva Brooks megszerezte az Egyesült Államok győztes találatát.

Este 7 óra előtt várunk tehát minden foci és sörbarátot. A mérkőzések előtt ma is tippszelvényeket osztunk ki, a pontos eredményt eltalálókat a G. Music Pub sörökkel jutalmazza.

Az uh.ro tippversenyén se felejtsék el megtenni tippjeiket, hiszen a világbajnokság után a Sarki Adidas jóvoltából értékes nyereményeket vihetnek haza a legtöbb pontot gyűjtő játékosok, valamint a G. Music Pub is egy 50 lejes vásárlási utalvánnyal jutalmazza a nyertest.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."