Sport » Foci

Behúzták a hollandok, Robben gólpasszt adott

A Hollandia-Chile és a Spanyolország-Ausztrália találkozókról jelentkezünk ismét a G. Music Pubból. Mi lesz a sorrend?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

robben1
Robben megint főszereplő lesz?
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. június 23., 17:50
0 hozzászólás. 

Köszönjük a figyelmet (egyelőre), 23 órától a Brazília-Kamerun és a Horvátország-Mexikó meccset nézzük meg együtt, ugyanitt (a kivetítőn utóbbi találkozót nézzük majd, a Magyar Televízió közvetítésében). Tippversenyünkön ezúttal senki sem találta el az eredményeket. Két óra múlva újra jelentkezünk. Hely van a G.-ben, gyertek!

Spanyolország 3-0-ra verte Ausztráliát, Hollandia pedig 2-0-ra Chilét. Így a hollandok első helyen, Chile második helyen megy a nyolcaddöntőbe.

Vége!

GÓÓÓÓL! Depay, 2-0 Hollandiának! Robben megint lefutotta a védőket, a fiatal csatár pontosan érkezett és betolta a labdát a kapuba. Eldőlt!

A hosszabbításban járunk, 3-3 perc mindkét találkozón.

Néhány perc még hátravan, de tisztának tűnik a csoport végső sorrendje. Chile két gólt kellene lőjön ahhoz, hogy megnyerje a B-kvartettet. A hollandok úgy néz ki, hogy nagyobb megerőltetés nélkül ezt a meccset is behúzzák. De még nincs vége.

hollchile43-0 a spanyoloknak, Juan Mata tolta be az ausztrál kapus lába között.

Tíz perc van hátra, kakaskodnak a játékosok a kapu előtt. A beadás után szinte kiegyenlít Chile. "Mit boldogtalankodtok, te!" - hallatszik a G.-ben.

GÓÓÓÓL! Vezetnek a hollandok, Janmaat beadása után gyönyörűen fejelt a sarokba a csereként beállt Leroy Fer. Hollandia-Chile 1-0!

Hoppá! Depay lőtt hatalmasat, Bravo mentett.

Veszélyes holland szabadrúgás, majd Kuyt fejelt mellé szöglet után. A spanyolok szépen fognak búcsúzni ezzel a meccsel, a hollandok annyira nem erőltetik. Chile még mindig nem adta fel.

2-0 Spanyolországnak, Torres lőtt a hosszúba. A harmadik vébéjén is gólt tudott szerezni a spanyol csatár.

65. perc, Alexis Sanchez fűzte be Lenst, rá is durrantotta, Cilessen a helyén volt. Robben is lőtt egyet, ezt Bravo védte.

"Az Európa-bajnokságok és a világbajnokságok arra is jók, hogy a sör közben kimossa a vesédet!" - jön egy megjegyzés hátulról. Van benne igazság, maradjunk annyiban.

Az 55. percben járunk lassan, a chile szurkolólányok is szépek. Nemcsak a kommentátor, hanem a G. Music Pub férfivendégei szerint is.

Megkezdődött a második félidő. A spanyol-ausztrál durvul, Chile pedig nem törődik bele a második helybe. 

Mindkét meccsen lejárt az első negyvenöt perc, Villa góljával vezetnek a spanyolok, a döntetlen a hollandoknak kedvez, ezzel az eredménnyel ők a csoportelsők.

Lassan a félidők végéhez közeledünk. Kuyt szokatlan szerepkörben van a holland csapatban (balhátvéd), de a szebadrúgásoknál felmegy és nem is veszélytelen. Negyedik világajnokságán játszik egyébként a szőke hollandus.

A szép búcsúzás lehet már csak a címvédő célja, ha így marad, harmadikok lesznek a csoportban. Túloldalt Robben futja le a chileiek védelmét, de mellélő. 

Gólt lőnek a spanyolok! David Villa volt eredményes, szépen húzta be sarokkal, "ca la antrenament." 1-0 Spanyolország javára.

hollchile3Jobbnak tűnnek a hollandok, a másik meccsen a spanyolok is beindultak. "Ebben az egész fotbalban ez a legjobb!" - szólal meg az egyik vendég, amikor a holland szurkolólányokat mutatják a képernyőn.

Most már vannak helyzetek, a spanyolok is mellé durrantanak egy nagyot, Torresnek később eltépik a mezét. "Elvették otthon a netet..." - közli Csedő barátunk, miközben leül mellénk.

Inkább a holland meccset követjük, ettől függetlenül a másik találkozó is iramosnak tűnik. Több mint tíz perc telt el a két meccsből.

Egy gyors selfie így az elején, a tippeket megtettük a sípszó előtt. A kávé után a sört is meghúztuk. Egyelőre nincs komoly esemény a két meccsen.

hollandchile2Megkezdődött mindkét meccs, tíz másodperccel a spanyol-ausztrál hamarabb megy.

Érdekes módon a B-csoport hamarabb játszik, mint az A. Nem tudunk nem arra gondolni, hogy ez azért van, hogy a brazilok megpróbálják elkerülni Hollandiát. Csak nehogy ráfázzon. Négy éve is a hollandok ütötték ki őket. 

Sokan nem vagyunk egyelőre a G.-ben, de van csapolt sör!

A spanyolok a Reina – Juanfran, Albiol, Ramos, Alba – Xabi Alonso – Cazorla, Koke, Iniesta – Torres, Villa összeállításban lépnek pályára, az ausztrál tizenegy: Ryan – McGowan, Spiranovic, Wilkinson, Davidson – Jedinak, McKay – Leckie, Bozanic, Oar – Taggart. A másik meccsen a két tizenegy, Hollandia: Cillessen – Janmaat, Vlaar, De Vrij, Blind, Kuyt – N. de Jong, Wijnaldum, Sneijder – Robben, Lens, Chile: Bravo – F. Silva, Medel, Jara – Isla, F. Gutiérrez, Aránguiz, M. Díaz, Mena – A. Sánchez, E. Vargas.

Két meccs fog menni egyszerre a G. Music Puban, nagyban, hanggal a Hollandia-Chile, a televízión pedig a Spanyolország-Ausztrália meccs. A két utóbbi már kiesett, a kérdés az, hogy mi lesz a kvartett végső sorrendje.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."