Sport » Foci

Rajtra kész a megyei

A megyeszékhelyen kisorsolták a 2014-2015-ös Hargita megyei labdarúgó-bajnokság menetrendjét. Székelyudvarhelyről idén is két csapat nevezett be.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

megyeiszfckeresztur
Fotó: Sinka-Király Levente (archív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. augusztus 20., 10:00
0 hozzászólás. 

Tizenhárom együttes nevezett be a Hargita megyei labdarúgó-bajnokság következő bajnoki megmérettetésére. Köztük ott van a tavalyi ezüstérmes Székelyudvarhelyi FC, valamint a bronzérmes székelyudvarhelyi Roseal is.

A korábbi hírekkel ellentétben Csíkszépvíz is a megyeiben folytatja a pontvadászatot, Parajd az egyetlen csapat, amely a korábbi évekkel ellentétben nem kívánta folytatni a negyedik ligában való szereplést.

Az FK Csíkszereda felsőbb osztályban rúgja a bőrt, de fiókcsapatukkal ők is képviselni fogják klubjukat a megyei bajnokságban. Két újonc is található a tizenhármas listán, ők Madéfalva és Csíkszentsimon együttesei. Utóbbi kettő korábban a Csík körzeti bajnokságban szerepelt.

A tervek szerint augusztus utolsó hétvégéjén kezdődik a bajnokság, az odavágók október végéig tartanak. A tavaszi szezon kezdési időpontja még nem ismert.

A Székelyudvarhelyi FC idegenben kezd, Csíkszépvíz vendégeként, az első mérkőzésüket augusztus 31-én játsszák. Az udvarhelyi focikedvelők nem maradnak mérkőzés nélkül ezen a napon, hisz a Roseal hazai környezetben fogadja Gyímesfelsőlok csapatát. A városi rangadóra sem kell sokat várni, hiszen már a második fordulóban összecsap a két udvarhelyi gárda.

A megyei tanács és a HMLE mind a tizenhárom csapatot támogatja: 20-20 mezzel és két-két edzői tréninggel lesznek gazdagabbak az együttesek, de a körzeti bajnokságból érkezett csapatok játékvezetői díjait is átvállalta a megyei önkormányzat, valamint a többi tizenegy csapatnak is kifizetik egy-egy mérkőzés játékvezetői díját.

A Hargita megyei bajnokságban résztvevő csapatok: Székelyudvarhelyi FC, Székelyudvarhelyi Roseal, Székelykeresztúri Egyesülés, Homoródalmási Homoród, Szentegyházi Vasas, Gyergyószentmiklósi Jövő, Maroshévízi Tudomány, Csíkkarcfalvi Hargita, Madéfalvi MIK, FK Csíkszereda II, Csíkszépvízi MŰ, Csíkszentsimoni Szefite és Gyimesfelsőloki SE.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."