Sport » Foci

Búcsúznak a lányok

Nem ment jól a játék, nem jött össze ma a győzelem. Nem jutott tovább a kupában a Vasas Femina.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas regen 2
Fotó: Sinka-Király Levente (archív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. december 09., 16:14
0 hozzászólás. 

Szerdán délután a román női labdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőjében szerepelt a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, az ellenfél az 1. Liga 1-es szériáját veretlenül vezető CSS Târgovişte volt. Dénes Jenő edző a Kajtár – Dezső, Bartalis, Caldare – Balázs, Ambrus, Geréd, Papp – Vasile, Bíró, Bálint kezdősort nevezte a Dâmboviţa megyei együttes ellen.

Habár papíron az udvarhelyiek voltak esélyesebbek, a vendéglátók erre ráhazudtoltak. Hiába próbálta a Vasas Femina feltörni védelmüket, nem sikerült. Fél óra sem telt el, egy ellentámadás után a hazaiak meg is szerezték a vezetést.

A vezető gól után a hazaiak még jobban beálltak védekezni. A mieink egy átemeléssel próbáltak egyenlíteni, de a labda pár centiméterrel a kapu fölé ment. Egyszer a kapufa is kisegítette a vendéglátókat.

A második részben is az udvarhelyi együttes irányított, de továbbra is jól védekezett a hazai csapat, majd egy újabb ellentámadást góllal fejezett be. A csereként beálló Krall és Feleki sem tudott segíteni csapatán. A második hazai találat után nem tudott újítani a Vasas Femina, vereséget szenvedett. Ez volt az udvarhelyiek első és egyben utolsó kupamérkőzése ebben a szezonban.

„Nem ment ma a játék a lányoknak. Kaptunk már ki találkozókat, de akkor általában meg tudtuk dicsérni őket. Ma a lányok hozzáállásával egy kicsi gond volt, ezért ma nem jár a dicséret. Igaz, hogy rossz volt a pálya minősége is, de ezt a vereséget nem foghatjuk arra. Nem azt a játékot mutattuk, amit megszoktunk. Nem tudtunk veszélyes támadásokat kialakítani, nem tudtuk a játékot felépíteni" – nyilatkozta portálunknak a találkozót követően László Béla, a Székelyudvarhelyi Vasas Femina Futball Klub elnöke.

A Vasas Femina az idei év utolsó találkozóját szombaton játssza idegenben. A Szuperliga 4. fordulójából elhalasztott, majd a játékvezető döntése miatt le nem játszott ASA elleni találkozót harmadik nekifutásra 11 órára programálta a szövetség.

Női labdarúgó Román Kupa, nyolcaddöntő:

CSS Târgovişte–Székelyudvarhelyi Vasas Femina 2–0 (1–0)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."