Sport » Foci

Barátságos lett a Vasas Femina bajnoki találkozójából

Marosvásárhelyre utazott a Vasas Femina, bajnoki találkozó helyett azonban csak barátságost játszott az ASA-val.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas kupa
Fotó: Sinka-Király Levente (archív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. november 04., 18:28
0 hozzászólás. 

Szerdán délután a női labdarúgó Szuperliga 4. fordulójából elhalasztott Marosvásárhelyi ASA–Székelyudvarhelyi Vasas Femina találkozót kellett volna pótolják az együttesek. A mérkőzés előtt azonban a Florin Andrei–Cosmin Bojan–Andra Tănăsuc játékvezetői hármas nem találta megfelelőnek az udvarhelyiek leigazolási könyveiben az orvosi láttamozást, ezért a bajnoki találkozót nem játszották le. Mindezek ellenére a két együttes mégis pályára lépett és egy barátságos találkozót játszott. A mieink szerezték meg a vezetést, de végül a 9–1-es vereséget szenvedett a Vasas Femina.

,,Mondhatjuk, hogy értetlenül állunk a döntés előtt. Idén már öt találkozót játszottunk ezekkel az orvosi igazolásokkal. A mai játékvezetők egy helyett két orvosi pecsétet szerettek volna látni a könyveinkben. Természetesen csak egy van benne, akárcsak eddig. A továbbiakban a fegyelmi bizottság dönt a találkozó sorsáról. Erre akár már holnap is sor kerülhet'' – nyilatkozta portálunknak László Béla, a Székelyudvarhelyi Vasas Femina elnöke. A klubelnök azt is hozzátette, hogy szerinte sejteni sem lehet, hogy milyen döntést hoz ebben az ügyben a fegyelmi bizottság.

A lányoknak legközelebb vasárnap 11 órakor szurkolhatunk. A Szuperliga hetedik fordulójában Jászvásári Navobi együttesét fogadják a sétatéri stadionban.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."