Sport » Foci

Súlyos vereséget szenvedtek hazai pályán a lányok

Fontos találkozót kapott ki a Vasas Femina, az ellenfél megérdemelten győzött. 

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas iasi 4
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. április 23., 12:50
0 hozzászólás. 

Szombaton a román női labdarúgó Szuperliga rájátszásának második fordulójában hazai pályán lépett pályára a Székelyudvarhelyi Vasas Femina. Az ellenfél a Jászvásári Navobi együttese volt, a két csapat a bajnoki bronzéremért van harcban egymással.
Optimistán lépett pályára a Kajtár – Krall, Péter, Vasile, Papp, Berkeczi, Caldare, Bartalis, Kecseti, Balázs, Bíró kezdő tizenegy, a későbbiekben még szerepet kapott a találkozón Tóásó, Tamás és Márkon is.

vasas iasi 2

Az első hazai helyzetet a mérkőzés első percében láthatta a mintegy százhúsz hazai szurkoló, Anamaria Vasile indult kapura három védő között, tizenhat méterre a kaputól sikerült az egyik jászvásári játékosnak becsúszással szerelnie. Mint kiderült, az első félidőben ez volt a legnagyobb esély a gólszerzésre.
A találkozó irányítását a vendégek vették át, egy ellentámadásból már a 8. percben megszerezték a vezetést. Negyedóra játék után Balázs próbálkozott távolról, de lövésébe beleugrott egy védő. A második gólhoz a vendégek álltak közelebb, a 24. percben a felső léc, majd Kajtár mentett. Érett a vendégek második találata, és ami késett, nem is mulott, a 28. percben az első gól szerzője, Lica duplázott közelről. Újabb hét perc játék után Plăcintă megszerezte csapata harmadik találatát is.

vasas iasi 3

A második részben sem változott a játék képe. Hiába próbálkozott a Vasas Femina eljutni ellenfele kapujához, a Navobi játékosai ezt rendre megakadályozták. Az 59. percben Lica megszerezte mesterhármasát, a 65.-ben Bartalis öngóljával már öttel vezetett a moldvai csapat. A 70. percben Vasile sérülése még jobban megtörte a hazaiak amúgy is gyenge játékát, három perccel a vége előtt Gamgal állította be a 0–6-os végeredményt.
Megérdemelten szerezte meg a Jászvásári Navobi a győzelmet, ezzel az eredményyel nagy lépést tett a bronzérem megszerzése felé. Három pont az előnye a moldvaiaknak a rájátszásban, arra pedig nem sok esély van, hogy az udvarhelyiek a ma elhullatott pontokat a Marosvásárhelyi ASA és a Kolozsvári Olimpia elleni találkozókon szerezzék vissza.

Női labdarúgó Szuperliga, rájátszás, 2. forduló:

Székelyudvarhelyi Vasas Femina–Jászvásári Navobi 0–6 (0–3)
Gólszerzők: Lica (8., 28., 59.), Plăcintă (36.), Bartalis (65., öngól), Gamgal (87.)

A felsőházi rájátszás állása:

1. Kolozsvári Olimpia 23 pont
2. Marosvásárhelyi ASA 22 pont
3. Jászvásári Navobi 14 pont
4. Székelyudvarhelyi Vasas Femina 11 pont



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."