Sport » Foci

Szünetel a körzeti, de lesz foci

Egy találkozót bepótoltak, egyet bepótolnak, Román Kupa-mérkőzést is rendeznek hétvégén. A Vasas Femina pályára lép, az SzFC pihen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

zetelaka2 parajd 3
Zetelaka II. csütörtökön fogadta a Parajd SE-t. Fotók: https://www.facebook.com/szekelysportfotokban
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. április 28., 20:21
0 hozzászólás. 

Csütörtökön délután pótolták az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság B csoportjának 19. fordulójából elhalasztott Zetelaka II–Parajd SE találkozót. A mérkőzés végkimenetelét a hazaiak már az első félidőben szerzett két találattal eldöntötték. A vendégek legnagyobb gólhelyzete a második félidőben adódott, egy jól eltalált lövés után a labda a felső lécről pattant le, kérdéses volt, hogy hová, de a játékvezetők megítélése szerint a játékszer nem haladta meg a gólvonalat. A helyzetek és a játék alapján a hazaiak megérdemelten szerezték meg a három pontot.

zetelaka2 parajd4

Szombaton délután három órakor pótolják a B csoport 19. fordulójából a rossz időjárási viszonyok miatt elnapolt Gagy–Csekefalva találkozót is.
Farkaslakán is igazi focicsemegét láthatnak a fotbalkedvelők. A megyei bajnokságot már megnyerő Székelykeresztúri Egyesülés a körzeti bajnokság címvédőjével, Farkaslakával csap össze a Román Kupa Hargita megyei szakaszának egyik negyeddöntőjében. A találkozót délután 5 órakor rendezik.

Szintén szombaton rendezik a Csíkszépvíz–Székelyudvarhelyi Roseal SE találkozót, amelynek tétje szintén a kupasorozat legjobb négy együttese közé kerülése. Erre a találkozóra délelőtt 11 órakor kerül sor.

zetelaka2 parajd 6

A Vasas-lányok is pályára lépnek. Pénteken délután a román női labdarúgó Szuperliga felsőházi rájátszásának 3. fordulójában a Marosvásárhelyi ASA otthonában szerepelnek Dénes Jenő tanítványai.

A Székelyudvarhelyi FC szabadnapos a 3. Ligában, mivel soron következő ellenfele, az Almásbalázsházi Luceafărul az őszi fordulók után kilépett a bajnokságból.

A megyei bajnokság 23. fordulójában a Balánbánya–Homoródalmás és Gyergyószentmiklós–Maroshévíz találkozók kerülnek megrendezésre szombaton, a Roseal SE játék nélkül jut a három ponthoz, mivel Csíkszentsimont kizárták a bajnokságból. A keresztúriak a bajnokságban szabadnaposak.

A körzeti bajnokság egy hét múlva a 20. fordulóval folytatódik.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."