Sport » Foci

Nem sikerült meglepetést szereznie a Vasas Feminának

Újabb vereséget szenvedett a Székelyudvarhelyi Vasas Femina. Nagyon hiányos kerettel kellett kiállnia az ezüstérmes ellen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas asa 1
Nem sikerült borsot törni az ezüstérmes orra alá. Fotó: Sinka-Király Levente (archív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. április 29., 18:26
0 hozzászólás. 

Pénteken délután idegenben, a Marosvásárhelyi ASA otthonában lépett pályára a Székelyudvarhelyi Vasas Femina, a női labdarúgó Szuperliga felsőházi rájátszásának 3. fordulójában. Már a találkozó előtt nagy gondban volt Dénes Jenő edző, mivel betegség miatt több alapemberét nélkülöznie kellett.

Nem is bírta sokáig kapott gól nélkül a Kajtár – Péter, Bartalis, Caldare, Krall, Balázs, Berkeczi, Kiss, Tamás, Márkon, Papp (játszott még Menyhárt és Barbu) felállítású udvarhelyi csapat. A félidőig háromszor talált be a hazai együttes, a második részben még egy tucat gólt szereztek. A Vasas Feminának a szépítő találat sem jött össze. Papírforma találkozón van túl mindkét együttes.

Portálunknak László Béla, a Vasas Femina elnöke nyilatkozott a találkozó után: ,,Több alapemberünket kellett nélkülöznünk a mai találkozón. Ez meg is látszott az eredményen. Habár az első félidőben még jól ment a védekezésünk, a második részben szétesett a csapatjáték. Most a legfontosabb dolgunk az lesz, hogy a szombati találkozóra ,,összedrótozzuk'' a csapatot''.

A Székelyudvarhelyi Vasas Femina szombaton Jászvásárra utazik, ahol a helyi Navobi együttessel mérkőzik meg. A moldvai együttes egy hete hat góllal győzte le az udvarhelyieket a sétatéri stadionban. Rendkívül nehéz találkozó lesz ez, az udvarhelyiek legalább hét gól különbséggel kell győzzenek, hogy a rájátszás végén a bronz kerüljön a nyakukba. A rájátszásban a Kolozsvári Olimpia vezet, második helyen a marosvásárhelyiek állnak. A dobogó harmadik fokát a Jászvásári Navobi foglalja el, negyedik az udvarhelyi együttes, három pontra a harmadik helytől.

Női labdarúgó Szuperliga, felsőházi rájátszás, 3. forduló

Marosvásárhelyi ASA–Székelyudvarhelyi Vasas Femina 9–0 (3–0)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."