Sport » Foci

Gazdagabbak lesznek tippelőink

Mégpedig labdákkal, mezekkel és további kiegészítőkkel, amelyeket szerkesztőségünkben vehetnek át.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

nyeremenyek-002
A nyereménylabdák, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. augusztus 05., 12:01
0 hozzászólás. 

Kiosztjuk a tippversenyeink dobogón végzett felhasználóinak a nyereményeket. Labdák, mezek, oldaltáskák, sapkák és ajándéktárgyak várják a győzteseket. A nyereményeket külön köszönjük a City Sport Centrumnak és Székelyudvarhelyi KC-nak.

Sokan tippeltek a 2015-2016-os Udvarhely-körzeti bajnokság, a Kézilabda Férfi Nemzeti Liga, a Futsal 1. Liga, a Bajnokok Ligája, illetve a franciaországi Európa-bajnokság mérkőzéseire, mi a legjobbakat díjazzuk és mindenkinek gratulálunk.

Körzeti

Az uh.ro tippversenyének körzetis résztvevői közül sorbán istván nicknéven regisztrált felhasználóknak gratulálunk, ő végzett 1213 ponttal az első helyen.

nyeremenyek-03

Csergő Robert (1176 pont) lett a második, míg a harmadik helyre kovacs zoli és Hadnagy arpad (1169 pont) került azonos pontszámmal.

A Kézilabda

Férfi Nemzeti Liga tippversenyét Norbert 98 húzta be 379 ponttal. A képzeletbeli dobogó második fokára Dimén László (378 pont), a harmadikra pedig gothard istvan (373 pont) állhat fel, és persze viheti haza tőlünk a nyereményét.

A Bajnokok Ligájának

uh.ro-s bajnoka idén Delec lett 341 ponttal. A másodiknak járó díjat Gal Laszlo viheti el tőlünk, aki bár ugyanannyi pontot szerzett, mint a győztes, kevesebb pontos eredmény talált el. Todor Vincze Sandor a harmadiknak járó nyereményre jogosult a maga 336 pontjával.

Teremfoci

Laszlo71 tippelt a legjobban a Futsal 1. Liga mérkőzéseire, és összesen 333 pontot gyűjtött be. 327 ponttal a második lett elda07, harmadik pedig 319-el Norbert 98.

EB

Idén tippelőink az Európa-bajnokság mérkőzéseire is megrakhatták jóslataikat, a többi kategóriában is parádézó Norbert 98 150 ponttal lett bajnok, mögötte holtverseny alakult ki, hiszen a következő két tippelő egyaránt 148 pontot ért el, de a több pontos eredmény eltalálásával Marton-Molnar Ors lett a második, míg Gal Attila a harmadik.

nyeremenyek-02

A nyereményeket az uh.ro szerekesztőségéből, a Gábor Áron utca 18. szám alól lehet átvenni augusztus 8-tól kezdődően.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."