Sport » Foci

Láttad már a videóbírós őrületet?

Hétfőn este két csoportban is véget értek a küzdelmek az oroszországi világbajnokságon. Mutatjuk, hogy mi történt az A és B csoportokban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

videobiro
Uruguay minden meccsét megnyerte a csoportban.
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. június 25., 19:35
0 hozzászólás. 

Uruguay 3–0-ra győzte le Oroszországot az A csoport harmadik körében, így százszázalékos teljesítménnyel került be a nyolcaddöntőbe. A házigazdák a második helyről jutottak a legjobb tizenhat közé. Az egyiptomi hálóőr, Esszam el-Hadari megdöntötte a világbajnokságok korrekordját (45 éves és 161 napos), büntetőt is védett az A csoport másik találkozóján, de csapata 2–1-re kikapott Szaúd-Arábiától. Egyiptomnak és Szaud-Arábiának véget is ért ez a világbajnokság.

Ha lemaradtál a gólokról, azokat most megnézheted.

A B csoportban egy hajszálnyira állt Portugália attól, hogy kiessen. Az Irán elleni találkozón Quaresma gyönyörű találattal szerezte meg a vezetést Portugáliának az első félidő hajrájában. A második rész elején Ronaldo büntetőt hibázott, majd a 93-ik percben büntetett Irán. Az utolsó percben 1–1 állt az eredményjelzőn. Az újabb gólszerzési lehetőség az irániak előtt adódott, azonban a meccslabdát az oldal hálóba rúgta az iráni játékos. Portugália így továbbjutott, míg Irán kiesett.

460x276-comkim1

A csoport másik találkozóján a tét nélkül játszó Marokkó feladta a leckét Spanyolországnak, végül 2–2-es végeredménnyel zárult a találkozó. A csoportból a portugálok mellett a spanyolok jutottak a legjobb tizenhat közé. A nyolcaddöntőben Portugália–Uruguay és Oroszország–Spanyolország találkozókat rendeznek.

Íme, a két döntetlennel végződő találkozók gólösszefoglalója:



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."