Sport » Foci

Hogy játszott Maradona az argentinok meccsén?

Argentína győzelmétől, és még valamitől eksztázisba került, majd az orvosok kezébe a focilegenda.  

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

maradona
Maradona szurkolt, aludt, majd be is mutatott...
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. június 27., 15:53
0 hozzászólás. 

ArgentínaNigéria és HorvátországIzland találkozókat rendeztek kedden este az oroszországi világbajnokság D csoportjának harmadik körében. A már biztosan továbbjutott horvátok, habár tartalékosan álltak ki a továbbjutásért játszó izlandiak ellen, megszerezték harmadik győzelmüket is a csoportban, így maximális pontszámmal jutottak a nyolcaddöntőbe, ahol július 1-én Dánia lesz az ellenfelük.

Az argentinoknak csak a győzelem volt elfogadható továbbjutás szempontjából az afrikaiak ellen. Messi már a 14-ik percben megszerezte a vezetést, de Nigériának sikerült egyenlítenie egy könnyen megadott büntetőből a második félidő elején. A döntetlennel Nigéria jutott volna tovább, ám a 86-ik percben a támadásokkor felhúzódó Rojo megszerezte Argentínának a továbbjutást érő találatot.

460x276-comkim1

A lelátóról közben a mérkőzésre is figyelő argentin legenda, Diego Maradona elég furcsa gesztusokkal ünnepelte a gólokat és a továbbjutást.
Íme, a gólösszefoglaló és Maradona reakciója:

A C csoportban lejátszották a vébé eddigi legunalmasabb találkozóját. A már biztos nyolcaddöntős franciák Dánia ellen gól nélküli döntetlent értek el. Ezzel a dánok is bebiztosították továbbjutásukat a csoportból. Franciaország Argentínával csap össze a negyeddöntőbe jutásért, a mérkőzést június 30-án rendezik. A csoport másik találkozóján Ausztráliának úgy lett volna esélye a továbbjutásra, ha legyőzi a tét nélkül játszó Perut, illetve Dánia nem szerez pontot Franciaország ellen. A két feltétel közül egyik sem teljesült, Peru 2–0-ra győzte le az ausztrálokat, így mindkét együttes elbúcsúzott a világbajnokságtól.

Alább a találkozók fontosabb helyzeteit és góljait nézhetik meg:



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."