Sport » Foci

A válogatott ellen játszott a Vasas Femina

Székelyudvarhelyen készül a román női U17-es labdarúgó-válogatott az Európa-bajnokság selejtezőjére. Hat Vasas-játékos is ott van a keretben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas valogatott 01
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2018. szeptember 15., 09:27
0 hozzászólás. 

Kedden és csütörtökön két felkészülési találkozón lépett pályára a Székelyudvarhelyi Vasas Femina és a válogatott. Az Európa bajnokság selejtezőire készülő, Irina Giurgiu által felkészülő válogatott keretébe hat udvarhelyi játékos kapott behívót: Sándor Barbara, Benő Krisztina, Szász Brigitta, Balázs Viktória, Kis Anita és Mitri Rita.

A keddi, Székelyudvarhelyen rendezett találkozón 3–0-ás vereséget szenvedett az első, illetve a második számú csapat tagjaival felálló udvarhelyi együttes.

Az Agyagfalván rendezett csütörtöki "visszavágón" Orbán Aranka és Tabur Carolina góljaival 2–1-es győzelemre állt a Vasas Femina, de Mitri Rita az utolsó percben büntetőből döntetlenre mentette a találkozót a válogatott számára. Ezen a mérkőzésen Sándor Barbara mindkét csapatban védett egy félidőt.

vasas valogatott 02

Székely János edző ezen a héten nem számíthatott Ana-Maria Vlădulescu és Mădălina Marinescu játékára sem, ők az U19-es válogatottal szintén az Európa-bajnokság selejtezőire készülnek. Marinescu két góllal vette ki részét a Málta ellen 3–1-re megnyert második felkészülési találkozón. Az elsőn 3–3-as döntetlen született, a harmadik találkozót szombaton rendezik.

Az U17-es Európa-bajnokságot 2019. május 5. és 17. között rendezik Bulgáriában. Október végén Olaszország, Finnország és a házigazda Montenegró ellen játszik előselejtezőt Románia válogatottja. Az előselejtezőkből a tizenegy csoport első két helyezettje, illetve a négy legjobb harmadik jut az elit körbe, ahol szintén csoportmérkőzésekkel döntik el, hogy a házigazda Bulgária mellett melyik hat együttes jut ki a kontinensviadalra.

Az U19-es válogatott október elején Portugália, Olaszország és Bulgária ellen kell kivívja az elit körbe jutást, az Eb helyszíne ennek a korosztálynak Skócia lesz.

vasas valogatott 03

A női labdarúgó 1. Ligában a Vasas Femina felnőtt csapata legközelebb jövő hétvégén Nagybánya ellen lép pályára idegenben. Ezen a hétvégén elkezdődik a bajnokság a második ligában is, a Vasas Femina II. vasárnap Románvásárra látogat az első fordulóban.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."