Sport » Foci

Élő közvetítés a Vasas Femina mai találkozóiról

Két találkozón lép pályára ma a Székelyudvarhelyi Vasas Femina. Kattintás után mindkét mérkőzés eredményének az alakulását megnézheti.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

vasas borgo
Fotó: Sinka-Király Levente (archív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2018. szeptember 23., 08:54
0 hozzászólás. 

Vasárnap 11 órakor a női labdarúgó 1. Liga 3. fordulójában az udvarhelyiek a Nagybányai Függetlenség otthonában szerepelnek. A 2. Liga második fordulójában Vasas Femina II.–Marosvásárhelyi Ladies találkozót rendeznek.

Mindkét együttes jól kezdte a bajnokságot. A felnőtt csapat 8–0-s sikert ért el Temesváron az első fordulóban, míg a Vasas Femina II. a Románvásári Vörös Rókácskákat győzte le 5–0-ra. Előbbi eredményt azonban törölni fogja a szövetség, mivel a temesváriak két fordulót követően úgy döntöttek, hogy nem folytatják a pontvadászatot. Az 1.Liga második fordulójában kiírt Vasas Femina–Alexandriai Universitatea találkozót október 10-én pótolják.

A mai Nagybányai Függetlenség–Vasas Femina mérkőzést a lénárdfalvi stadionban rendezik. Ugyanitt játssza hazai találkozóit a férfi labdarúgó 3. Ligában szereplő Lénárdfalva is, ők egyébként pénteken 4–0-ra győzték le a sétatéri stadionban a Székelyudvarhelyi FC-t az ötödik fordulóban.

A Vasas Femina kezdői Nagybánya ellen: Sándor – Kis, Geréd, Benő, Bíró, Colesnicenco, Vlădulescu, Barabási, Țabur, Marinescu, Panova.


10. perc: Mindkét találkozó elkezdődött, kiegyenlített játék folyik a mérkőzéseken, egyelőre helyzetek nélkül.


20. perc: továbbra sincs gól egyik pályán sem, ám az udvarhelyi találkozón kapufáig jutnak a hazaiak. Vasas Femina II.-Marosvásárhelyi Ladies 0-0.

21. perc: Nagybánya megszerzi a vezetést a lénárdfalvi találkozón. Nagybányai Függetlenség-Vasas Femina 1-0.

27. perc: nagyon kiélezett harc folyik a Nagybánya-Vasas találkozón. Szépen építkeznek támadásban az udvarhelyiek, de az utolsó passzok nem sikerülnek. Továbbra is vezet a hazai együttes.

34. perc: a negyedik szögletet végezheti el Nagybánya, míg a Vasas Femina ezt egyszer tehette meg.

37. perc. Panova veszélyeztet, ám lövése a kapufáról jön vissza. Átvette a játék irányítását a Vasas Femina. Érik a gól (?)

38. perc: Két perc alatt három szögletet is elvégezhetnek az udvarhelyiek, azonban egyikből sem alakul ki veszélyes helyzet. Továbbra is vezet Nagybánya. Az udvarhelyi találkozón még nem esett találat.

45. perc: az udvarhelyi találkozón még nem esett gól. A játék képe alapján nehéz megjósolni, hogy melyik együttes szerzi meg a három pontot. Félidőben: Vasas Femina II.-Marosvásárhelyi Ladies 0-0.

Egygólos hazai vezetéssel mennek a csapatok pihenőre a Nagybányai Függetlenség-Vasas Femina találozón is.

46. perc: mindkét találkozón elkezdődött a második félidő. Nagybánya ellen két udvarhelyi gólra van szükség a három pont megszerzéshez.

Gól!!! Az 53-ik percben Mitri Rita szabadrúgásból megszerzi a vezetést az udvarhelyi találkozón. Vasas Femina II.-Marosvásárhelyi Ladies 1-0.

49. perc: Tizenegyeshez jut Nagybánya ellen a Vasas Femina. Vlădulescu áll a labda mögé, azonban kihagyja a büntetőt. Nagybányai Függetlenség-Vasas Femina 1-0.

55. perc: Csere a lénárdfalvi találkozón, Vlădulescu helyett Dávid Márti áll be.

Udvarhelyen is kimarad egy büntető, Mitri Rita hibázza el az 63-ik percben. Aggodalomra azonban nincs ok, a második félidőt teljesen a Vasas Femina uralja. Vasas Femina II.-Marosvásárhelyi Ladies 1-0.

63. perc: Gól! Barabási beadásából Colesnicenco megszerzi az egyenlítést. Nagybányai Függetlenség-Vasas Femina 1-1.

68. perc: teljesen átvette a játék irányítását a Vasas Femina. Panova kétszer került nagy helyzetbe, azonban nem sikerült gól lőnie. Bíró előtt is megvolt a lehetőség a vezetés megszerzésére, de az ő próbálkozása is kimaradt.

71. perc: Tabur előtt nagy lehetőség, tíz méterről mellé gurítja a labdát.

Egyenlít a Marosvásárhelyi Ladies a 71-ik percben. Vasas Femina II.-Marosvásárhelyi Ladies 1-1. Mégis van ok aggodalomra.

80. perc: hatalmas helyzeteket hagy ki a Vasas Femina. Tabur és Panova dönthetné el a három pont sorsát, azonban kapussal szemben pontatlanul céloznak. Továbbra is 1-1 az állás.

81. perc: Gól!!! Megszerzi a vezetést a Vasas Femina. Bíró lövése a kapufáról jön vissza, de a labdát jól követő Tabur a hálóba pöccint. Nagybányai Függetlenség-Vasas Femina 1-2.

86. perc: Krall Tímea váltja Marinescut.

Véget ér a Vasas Femina II-Marosvásárhelyi Ladies találkozó. A vendégek megszerezhették volna a győzelmet az utolsó pillanatokban, de a kapufa megmentette a vereségtől az udvarhelyieket. Végeredmény: 1-1.

90+4. perc: vége a találkozónak. Végeredmény: Nagybányai Függetlenség-Vasas Femina 1-2.


Köszönjük figyelmüket!







0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."