Sport » Foci

László Csaba lett a Charleroi vezetőedzője

A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Charleroi hivatalos honlapján jelentette be, hogy a 2010–2011-es szezonra szerződtette a hodgyai származású László Csabát az együttes vezetőedzőjének.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

LaszloCsaba
LaszloCsaba
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. szeptember 23., 17:25
2 hozzászólás. 


László Csaba több mint fél év után újra munkába áll. A skót Premier League-ben szereplő Heartstól januárban menesztett magyar szakembert hivatalosan kinevezték a belga Charleroi vezetőedzőjének.

Lászlót a klub elnöke, az iráni Abbasz Bajat ma reggel mutatta be a csapat játékosainak, és a tréner szombaton már a kispadon ül majd a Kovács Pétert is foglalkoztató Lierse SK elleni bajnokin. A hétvégi bajnokira készülő keretet még az eddig megbízott edzőként dolgozó Balog Tibor állítja össze, és ő tart sajtótájékoztatót, de a szombati meccs után már László áll az újságírók elé.

László Csaba Németországban kezdett edzősködni kiscsapatoknál, majd a Borussia Mönchengladbach második együtteséhez került. 2004-ben Lothar Matthäus segédedzője lett a magyar válogatottnál, majd irányította a Ferencvárost, néhány napig a Sopront, az ugandai válogatottat és a skót Hearts együttesét.
Az edingburgh-i csapatot bajnoki bronzéremre vezette a 2008–2009-es szezonban, megkapta a skót Premier League-től és a skót sportújságíróktól is Az év menedzsere-díjat. Tovább bírta a hírhedt üzletember, Vladimir Romanov irányítása alatt álló Heartsnál, mint bármelyik elődje a litván milliomos „uralkodása" alatt, de 2010 januárjában szerződést bontottak vele. A trénerrel korábban készített interjút itt olvashatják.

Forrás: nso.hu


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ooloo
2010-09-24 09:10:26
Sok sikert Csaba!
avatar
faszagyerek
2010-09-26 19:46:31
gratulalok Csaba.Sok sikert neked.Hiszen harcoltal azert,hogy eljus addig ahol vagy.Minden tisztelettem a tied!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."