Sport » Foci

Tizenhat fordulós eltiltás a játékvezető bántalmazásáért

Hétfő este összeült az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság fegyelmi bizottsága. Két mérkőzés eredménye is megváltozott.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
szentabraham agyagfalva 03

Nézze meg a megyei és körzeti bajnokság eredményeit!

Szombaton és vasárnap a tizedik fordulóval folytatódik...
keresztur malomfalva 04

A tizedik fordulót rendezik a megyei bajnokságban

Szombaton és vasárnap lépnek pályára a csapatok a...
alsoboldogfalva farcad 03

Új éllovasa van a megyei bajnokság nyugati csoportjának

Kilenc forduló járt le a Hargita megyei labdarúgó...

Mas
Mas
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. november 22., 15:43
0 hozzászólás. 

Mindkét találkozót a C csoportban, a 12. fordulóban rendezték. Az egyik kapcsán könnyű volt a döntés, az Oroszhegy–Siménfalva összecsapáson ugyanis a házigazdáknál egy olyan játékos lépett pályára, akinek eltiltás miatt nem volt játékjoga. Így a párharcot zöld asztalnál a siménfalviak nyerték 3–0 arányban.

A Szentpéter–Malomfalva II mérkőzésen történt esetről már hosszasan tárgyalt a bizottság. A két együttes képviselőinek és az egyik partjelző meghallgatásának, valamint a játékvezetői kiegészítő lap alapján Veress Zoltánt, a hazaiak azon játékosát, aki megrúgta a sípmestert, 16 fordulóra tiltották el. Vass Andrásnak – aki a hivatalos személyekkel dulakodott – hat meccsre függesztették fel a játékengedélyét.

A mérkőzést a 80. percben a játékvezető bántalmazása után lefújták, a bizottság döntése értelmében a Malomfalva II 3–0 arányban nyeri az összecsapást. A szentpéterieknek egy hazai meccsüket idegen környezetben kell rendezniük, ezen kívül különböző összegű pénzbüntetést is kiszabtak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."