Sport » Futsal

Újból élen az IPSE

Idegenben nyertek az udvarhelyi csapatok a megyei teremlabdarúgó bajnokság 5. fordulójában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

IMG_3649
IMG_3649
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. január 24., 15:58
4 hozzászólás. 


Szombaton az utolsó helyen álló Székelyhon a ranglistán előtte álló Farkaslakára látogatott, és sikerült begyűjtenie első pontjait a bajnokságban. Már félidőben vezettek az udvarhelyiek 1-2-re, a második játékrészben még hármat rúgtak, ami bőségesen elég volt a győzelemhez.

IMG_3649
Archív: Farkaslaka - IPSE

Kemény meccsen nyert az Infopress. A forduló rangadóján Keresztúr otthonában lépett pályára az IPSE, és egy kemény csatában le tudta győzni a hazaiakat. Ezen a mérkőzésen 5-5-ös állásnál pihentek meg a csapatok, a második félidőben egyet rúgott az Infopress, erre már nem tudtak válaszolni a keresztúriak. Ezzel a győzelemmel revansot vettek a nyomdászok a hazai pályán elszenvedett 7-9-es vereségükért.

Ismét a bajnokság élére került az Infopress, de Keresztúrnak van még egy elmaradt mérkőzése a Székelyhonnal, amit ha nagy gólkülönbséggel meg tud nyerni, akkor visszaveszi az első pozíciót.

Farkaslaka - Szekelyhon.ro 2-5

Gólszerzők: Orbán István 1, Lackovics Károly (öngól), illetve Hermann Örs 3, Jakab Árpád 1, Katona Zoltán 1.

Keresztúri Egyesülés - Infopress SE 5-6

Gólszerzők: Sepsi Imre 2, Demeter Bálint 2, Kovács Zsolt 1, illetve Gagiu Zsolt 3, Miklós Sándor 2, Dénes Barna 1.

A bajnokság állása megtekinthető a sporteredmények kategóriában.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
gezuka
2010-01-24 19:16:38
"Ismét a bajnokság élére került az Infopress, de Keresztúrnak van még egy elmaradt mérkőzése a Székelyhonnal, amit ha nagy gólkülönbséggel meg tud nyerni, akkor visszaveszi az első pozíciót."

Most nem tudom ki szamol rosszul...en, vagy a cikk iroja. Ugyanis mint emlitette, az Infopress 7-9-re kikapott hazai palyan Kereszturtol. Na most mar, az Infopress nyert Kereszturon 5-6-ra. Ezt barhogy szamolom, osszetettben 14-13 Keresztur javara. Ezen felallasban nem ertem a cikk irojat, hogy miert kell neki az a nagy aranyu gyozelem a Szekelyhon ellen? Egy vekony 1-0-as gyozelem is eleg Kereszturnak ahhoz, hogy ujra elso legyen.

Szamoljunk kicsit utana mielott leirunk valamit...
avatar
Gábor
2010-01-24 20:33:36
Kedves Gézuka!

Azért kell nagyarányú győzelem, mert jelen pillanatban az Infopressnek hattal nagyobb a gólaránya, mint Keresztúrnak. Bajnokság közben nem nézik az egymás elleni mérkőzés arányát, csak a bajnokság lejártakor - ha egyforma a pontszámuk. Jelen esetben, ha Keresztúr csak négy góllal veri meg a Székelyhont, akkor egyenlő lesz a pontszámuk az Infopressel, de jobb lesz a gólaránya az IPSE-nek, s így ők maradnak az elsők.

Üdv, Gábor.
avatar
laci
2010-01-25 09:41:57
tudtommal, egyenlo pontszam eseten, csak es kizarolag ezen csapatok kozti meccsek goljait veszik figyelembe, ebben az esetben Keresztur ha nyeri, barmilyen eredmennyel, a soron kovetkezo merkozeset (kiegyenlitve pontszamban ezaltal az IPSE-t), o veszi at az elso helyet ...
avatar
Gábor
2010-01-25 10:00:49
Ez így van, de csak a bajnokság végén nézik az egymás elleni mérkőzést, bajnokság közben nem fontos, akkor csak a gólarány számít. Az a lényeg, hogy ha a két csapat hasonló helyzetben lesz a szezon végén, akkor Keresztúr nyeri meg a trófeát, de ebben a helyzetben az IPSE vezeti a tabellát.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."