Sport » Futsal

Lejártak az első visszavágók, héttel nyert az IPSE

A második odavágós fordulók kezdődnek el hétvégén a megyei teremlabdarúgó bajnokságban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

IMG_6355
IMG_6355
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. február 04., 23:10
20 hozzászólás. 


Izgalmas első félidő zajlott le a székelyudvarhelyi sportcsarnokban, ahol az Infopress és a Székelyhon csapott össze. Pihenőig kiegyenlített játékot hozott a mérkőzés, de szünet után bekeményített az IPSE, az ellenfél pedig nem tudott reagálni a nyomdászok játékára.

IMG_6355

Gól nélkül zárult az első félidő, a másodikban összekapta magát az Infopress, a Székelyhonnak pedig semmi sem jött össze, helyzeteik kihasználatlanul maradtak. Ez az eredmény többek között a kockáztatásnak és az IPSE hálóőrének jó teljesítményének tudható.

Infopress SE – Székelyhon 7-0
Gólszerzők: Miklós Sándor 4, Bencze Gyula, Bakk István és Dénes Barna.

A bajnokság állása megtekinthető a sporteredmények kategóriában.

Vasárnap ismét odavágókat rendeznek, az első találkozóra Keresztúron kerül sor, ahol a Székelyhon vendégszerepel (11:30-kor a Lukács András Sportcsarnokban). Ezen kívül még van egy elmaradt mérkőzés, amit ugyancsak ez a két csapat kell játsszon Udvarhelyen.




20 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
micimacko
2010-02-05 09:32:01
a cikk irojanak
Gabika, vagy nagyon almos voltal mikor a mecset nezted vagy nagyon felre tajekoztatak teged ha az ipse kapusanak koszonheto ez az eredmeny!!!!!!!!!!!!
avatar
micimacko
2010-02-05 09:36:00
Mintha a szekelyhon.ro-n olvasnam a magyarazatot hogy miert kaptak ekkora zakot!!!
avatar
karcsika
2010-02-05 10:54:40
Nem nagy ez a zako, az eredmeny nem tukrozi a ket csapat kozti kulonbseget. Az teny, hogy nagyon jo volt az ipse kapusa, de nem o hozta a meccset az ipsenek. Az masik teny, hogy ha a szekelyhon teljes kerettel lep palyara, akkor az eredmeny is mas lett volna es nem biztos, hogy az ipse javara. Az is igaz, hogy jobb egyeni jatekosok vannak az ipsenel, de csapatban nem megy nekik.
avatar
micimacko
2010-02-05 11:02:09
Karcsika a sportban ha a mondatod ugy kezdodik hogy "HA" azt a mondatodat el is felejtheted, tudod HA a kicsi kutyam nem sz... volna kihasadt volna.
avatar
micimacko
2010-02-05 11:03:12
Ha nincs az ipse haloor jo teljesitmenye akkor ez egy vereseg lett volna az ipsenek!!!(Gabor szerint)
7-0 volt az eredmeny ugy hogy egy ket kontrara futotta a szekelyhon erejebol!!!
Igaz azok szep megmozdulasok voltak!!
avatar
karcsika
2010-02-05 11:14:17
Igazad van...HA lett volna...
Nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy kovetkezokor lesz... Es a szekelyhonnal van csapatjatek, ami az ipsenel NINCS. Azok a jatekosok osszhangban jatszanak, nem ordibalnak egymasnak a palyan, szo nelkul jatszanak es nem kacagtatjak magukat azzal, ahogy viselkedik egyik-masik jatekos a sajat csapattarsaval a palyan.
avatar
Gábor
2010-02-05 11:17:51
Kedves micimackó!

Nem azt írtam, hogy az IPSE kikapott volna, ha nem véd ilyen jól a kapus, hanem azt, hogy: "Ez az eredmény többek között a kockáztatásnak és az IPSE hálóőrének jó teljesítményének tudható." - ami azt jelenti, hogy a székelyhon nem kapott volna ilyen nagyon ki, ha nem véd jól az Infopress kapusa.

avatar
micimacko
2010-02-05 11:26:33
Azzal egyet ertek veled Karcsika hogy lehetne egyik masik jatekosnak az ipsebol ugy viselkedjen mint a szekelyhon mosolygos csapataba, csak minden ember mas(szerencsere) es akkor lehet hogy az eredmeny is forditva lenne.
Es mar a kacagtatasnal tartunk 7-0!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
avatar
micimacko
2010-02-05 11:30:05
Gabornak
Ne haragudj nem ertetm hogy ki kockaztatott es nem lattam hogy dicserted volna a masik haloort is aki szerintem ugyan annyi bravurt legalabb bemutatott!
avatar
karcsika
2010-02-05 11:35:18
Nem az eredmennyel kacagtatjak a kozonseget az ipsesek, hanem azzal, hogy ugy viselkednek egymassal a palyan, mint ahogy a normalis emberek az ellensegukkel sem. Egyik-masik jatekos ugy ordibal egesz meccsen a tarsanak, mint ahogy a roma nemzetisegu emberek sem teszik. Tovabb lepve...nemcsak a tarsanak, hanem az edzonek is, aki szerintem barmelyik jatekosnak az apja lehetne. Azert ez mar csunya dolog.
avatar
karcsika
2010-02-05 11:41:53
Csoda, hogy meg meg tudjak rugni a labdat egyes jatekosok... Ilyen terrorban nem mindenki tud jatszani...
:)
avatar
gekkkozolika
2010-02-05 12:23:30
Gratulalok Robi(szekelyhon kapusa) nagyon jol vedtel(bravurosan),gratulalok SZH.ro ugyesen tartottatok magatokat...elso felido kiegyenlitett volt! kockaztatas=1,2 kapott gol utan megkellett nyiljanak,amit IPSE kihasznalt!igy lett a nagyobb golkulombseg(gondolom Gabor erre celzott)!Egymas fejet szeditek le,egymast becsmerlitek holott nem ezzel kell foglalkozni!Tovabbi sportsikereket minden csapatnak...
avatar
karcsika
2010-02-05 12:33:39
Igazad van gekkkozolika, de tovabbi sportsikereket csak osszetarto csapattal lehet elerni es az en meglatasom szerint az ipse nem tartozik az ilyen csapatok koze. A velemenyem par palyan levo ipse jatekos magaviseletebol szuletett.
avatar
shanghai
2010-02-05 13:54:49
Nem er meg ennyit
Ez a meccs nem er meg ennyi kommentalast. A szekelyhon 100 meccsbol egyszer tudna egy dontetlent elerni az ipsevel.
Az eredmeny valoban nem jellemzi a palyan tortenteket, de nem volt, ahogy kihuzza a vegeig a szekelyhon.
Harom eve nem tudja megnyerni a bajnoksagot az ipse, ha most sem teszi, akkor az csak azert lehet, mert nem csapat.
Mukit ketszer megrugod, elmegy a kedve, mindenkinek ordibal, s azzal kikap az ipse...
Ennyi ellenuk a taktika...
avatar
micimacko
2010-02-05 15:17:37
Szerintem mas mecsen jartal Karcsika mert KIVETELESEN ezzen a mecsen nem volt egy jatekos sem amelyik az edzovel veszekedet volna!! De latom ipse rajongo vagy, es kijarsz az ipse mecseire hogy ha igy napirenden vagy az ipse viselkedesi szokasaival!!! Koszi szepen es varunk a tobbi mecseinkre is!
avatar
Gima
2010-02-05 20:00:36
zia,Karcsika,
eloszor is ilyen kozonseget mert az nincs. :D sajnos.
Amugy 7-0 nal nem tudom mit lehet komentalni es ha ott voltal a mecsen a vegen lehetett volnaa duplaja is.Az biztos hogy az elso felidoben kiegyenlitett volt a merkozes de egy meccs 40 percbol al.Amugy a Szekelyhon sohanem nyerte volna meg ezt a meccsett,mert az a csapat amelyik 2-0 nal nem mer ratamadni az ellenfelre hanem megelekszik a 0-2 vel (es meg kintrol isezt a biztatast kapja)ott nincs mirol beszelni.A mi az IPSE-t illeti nem jogos a megjegyzesed mert rosszindulatuan ratamadsz valakire mi is tehetnenk csak nem vagyunk ilyenek.
A multkor teljes kerete volt a Szekelyhonnak es akkor mi lett a vegeredmeny?
Gabor viszont ezen a meccsen a kapus mellett kellet meg egy Muki is aki megtorte a jeget .....
avatar
karcsika
2010-02-06 10:50:04
@micimacko: Voltam egy-ket itthoni ipse meccsen es a karda turnen is...oszinten mondom, nem tetszett. Nem kell az osszes meccsen ott lenni, mindenki latja meg 5 perc meccsnezes utan is.

@Gima: Nem tamadtam rossz indulatuan, csak a meglatasaimat irtam le...ezert van a hozzaszolasi lehetoseg az uh.ro-n...gondolom...ezt a szerkesztoseg jobban tudja. A masik meglatasom pedig az, hogy van egy Muki, de nincs csapatszellem, ahogy en latom. Es ez nem egy jo pont. :cheer:
avatar
Gima
2010-02-07 17:11:35
Szia Karcsika,
pontosan azert van a hozzaszolas ,hogy mindenki elmondja a velemenyet es jo is ,hogy elmondod.
Ennek a megyei futsalnak nincs tetje azert jatszunk mert imadjuk a futsalt ezert is kertuk legyen tur-retur ,hogy minel tobbet jatszhassunk.Jovoben ugyanitt kezdjuk elorol. :) De mind mindenben mindenki szeretne gyozni...de meccs utan jon a lenyeg a sorozes es el van felejtve minden.
A masik dolog a meccsek is akkor vannak programozva ,hogy mind ket felnek jo legyen (pl a Szekelyhon megkert ne jatszodjunk Hetfon mert nem lesznek meg, olyan napra tettuk hogy jo legyen) de ugy se lehet ugy csinalni ,hogy mindenki ott legyen.
Ha pedig az IpSE nem nyeri meg a bajnoksagot hat ez van valakinek vesziteni is tudni kell ,de nem ez a legfontosabb hanem a tarsasag aki egy egyszeru csutortok esti focira is olyan odaadassal jar mint egy futsal meccsre.
g
avatar
godyka7
2010-02-08 11:56:40
Hmmm....megnyeri az Ipse na.... :evil: :evil: :evil:
avatar
godyka7
2010-02-08 12:00:32
Mert ideje már .... :evil: :evil: :evil:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."