Sport » Futsal

Egy tucat gólt lőtt az FK

Nem kegyelmezett az FK, már a harmadik percben eldöntötte a három pont sorsát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk resica manya
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. október 12., 20:09
0 hozzászólás. 

Az újonc Resicabányai Muncitorul csapatát fogadta vasárnap este a városi sportcsarnokban a Székelyudvarhelyi FK. A vendégcsapat jól indította a bajnokságot, első két mérkőzésüket megnyerték, majd a folytatásban három vereség következett.

A teremlabdarúgó 1. Liga 6. fordulójának mérkőzésére szép számmal begyűltek a csarnokba a szurkolók. Az eddig százszázalékos FK a Klein – Mihály, Mánya, Szécsi, Szőcs kezdősorral állt fel a resicabányaiak ellen, de Jakab Zoltán pályára küldte még Birót, Simont, Birtalant, Miklóst és Szabót.

fk resica szecsi

Jól kezdték a mérkőzést a hazaiak. Szécsi már az első másodpercekben egy kapufával jelezte, hogy nem lesz könnyű dolga a vendégcsapatnak. A második percben Mánya és Szőcs is próbára tették a resicai kapust, de lövéseiket még hárítani tudta. Még ebben a percben megszerezte a vezetést az FK: Mihály lövése a kapufáról csattant a hálóba.

A harmadikban az első gól szerzője szolgálta ki szépen Szécsit, aki a hálóba pöccintette a játékszert. Pár másodpercre rá Mánya beadását követően az egyik vendégjátékos sodorta a labdát saját kapujába. Négynél járt már a harmadik percben az FK, Mánya lőtt egy védhetetlen gólt. Jakab ekkor teljes sort cserélt, de a frissen felállt játékosoknak nem jött össze a gólszerzés, Kleint is többször próbára tették a vendégek. Mánya kellett visszajöjjön a pályára, hogy meglegyen az ötödik találat.

fk szurkolo

Hat perces gólcsend következet. A csarnokban csak annak a vendégszurkolónak a hangja hallatszott, aki elkísérte a vendégeket a találkozóra. Példamutatóan szurkolt, mintha a saját csapata vezetett volna ekkora gólkülönbséggel.

Közbe Szőcs veszélyeztetett, de emelését fogta a kapus. A 15-ik percben aztán Szabó szolgálta ki remekül Mihályt, aki laposan a hálóba lőtt. A tizenkilencedikben Kovács indult meg saját kapuja elől, végigvezette a labdát a pályán, majd a kapust is kicselezve gurított a kapuba.

fk resica szocs

A második rész a vendégek szépítő góljával kezdődött, ezt Ilaș szerezte. Erre azonnal jött a válasz Biró révén. A 25-ik percben Szőcs passzából Biró talált be, majd három percre rá Miklós adta át szépen Szabónak, aki jól célozva meg a rövid sarkot megszerezte csapata tizedik találatát.

Az FK kapujába közben Péter állt be, akinek ha nem is volt sok dolga, de amikor kellett, akkor a helyén volt. Továbbra is az udvarhelyiek voltak a veszélyesebbek. A 30-ik percben Mihály már mesterhármasnál járt. Az utolsó öt percre Jakab Zoltán lehívta a kapust és Szőcsöt küldte be a megkülönböztető mezben.

fk resica biro

Ez a gyakorlat a 37-ik percben érett góllá, Szabó volt ismét a gólszerző. Az utolsó két percben nem született több hazai találat, de a vendégeknek kétszer is sikerült bevenniük az FK kapuját: először Vradariu cselezte ki szépen Pétert és szerezte meg csapata második találataát, majd az utolsó másodpercekben Călin volt eredményes.

Teljesen megérdemelten nyerte a találkozót a Székelyudvarhelyi FK, ennek a győzelemnek köszönhetően továbbra is vezetik a bajnokságot.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 6. forduló

Székelyudvarhelyi FK–Resicabányai Muncitorul 12–3 (70)

Gólszerzők: Mihály (2., 15., 30.), Szécsi (3.), Costescu (3., öngól), Mánya (3., 9.), Kovács (19.), Bíró (23., 25.), Szabó (28., 37.), illetve Ilaş (23.), Vradariu (38.), Călin (40.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."