Sport » Futsal

Nem okozott gondot az FK-nak a kolozsváriak legyőzése

Hazai pályán szerepelt a Székelyudvarhelyi FK. Könnyedén zsebelte be a három pontot a Clujana ellen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

fk kolozsv2
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. november 30., 20:36
0 hozzászólás. 

A teremlabdarúgó 1. Liga tizenharmadik fordulójában a sereghajtó Kolozsvári Clujana együttesét látta vendégül a Székelyudvarhelyi FK. Az odavágón 20–7-re sikerült legyőznie Jakab Zoltán együttesének a kolozsváriakat, a mai találkozón is hasonló eredmény volt várható.
A Péter – Szőcs, Szécsi, Miklós, Bíró (játszott még Kovács, Simon, Szabó, Péter L., Birtalan, Balázsi) kezdősor már a második percben megszerezte a vezetést az FK számára, a gólgyártást Szécsi indította el. A mérkőzésen csak Klein és Mánya nem lépett pályára, utóbbi eltiltás miatt kényszerült pihenőre.

fk kolozsv5

Szépségdíjasra sikerült a második találat is: Bíró passzát Miklós vágta kapura, a labda a felső lécről vágódott a hálóba. A vendégeknek is sikerült helyzeteket kidolgozni a mérkőzés elején, de Péter mindig a helyén volt. A hatodik percben teljes sort cserélt Jakab Zoltán, a hetedikben Mihály lőtte be az FK harmadik gólját Simon passzából. A kilencedikben Simon volt a gólszerző, ezúttal Szabó volt a kiszolgáló. Hatperces gólcsend következett, amit Birtalan tört meg a tizenharmadik percben. A pálya közepén szerzett labdát vezetett végig, majd nyolc méterről kilőtte a hosszú sarkot. A vendégeknek a félidő előtt két perccel sikerült szépíteniük, egy percre rá Szécsi alakította ki a félidei 6–1-es eredményt.

fk kolozsv4

A második félidő csak a gólokról szólt, sorra lőtte azokat az FK. A huszonkettedik és huszonharmadik percekben Simon négyszer volt eredményes. A 33-ik percben Kovács megszerezte csapata tizenkilencedik találatát. A közönség a huszadik hazai találatot várta, de ez a hátra lévő játékidőben már nem született meg. Mihály bombája kárpótolta ezt a gólt, ami a kapufáról vágódott vissza. Simon szögletét Szécsi is kapásból küldte kapura, de védte a vendégek hálóőre. A vendégek kétszer voltak eredményesek a második részben. Habár nem lett meg a húsz hazai találat, a közönség így is elégedetten tapsolta meg az udvarhelyi játékosokat.

fk kolozsv6

A Székelyudvarhelyi FK legközelebb hazai pályán december 9.-én játszik, amikor a vendég a Galaci United lesz. A két csapat jelenleg egyforma pontszámmal áll a tabella első és második helyén, jobb gólarányának köszönhetően most az FK a listavezető.

Teremlabdarúgó 1. Liga, tizenharmadik forduló

Székelyudvarhelyi FK–Kolozsvári Clujana 19–3 (6–1)
Az FK gólszerzői: Szécsi (2., 18., 29.), Miklós (3., 28.), Mihály (7.), Simon (9., 22., 23., 23., 23.), Szőcs (22., 24.), Birtalan (13., 28., 31.), Bíró (29.), Péter L. (33.), Kovács (33.)

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."