Sport » Futsal

Előrelépések az SK-ügyben?

Ma összeült a Sport Klub vezetősége, Molnár Miklós nyilatkozott az álláspontjukról.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

IMGP6250
IMGP6250
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. április 12., 11:49
0 hozzászólás. 


Molnár Miklós
, a Sport Klub vezetőségi tagja ma délben elmondta: a vezetőség összeült és megbeszélte a kialakult helyzetet. Tegnap beszámoltunk Botorok János, az SK edzőjének lemondásáról, amely úgy néz ki a hónapok óta húzódó, anyagi akadályok miatt kialakult patt helyzetet mozdította ki süppedtségéből.

Molnár Miklós: Botorok János emberi és edzői magatartását nagyra tartjuk. Mindenképp szeretnénk meggyőzni, hogy változtasson álláspontján és maradjon. Ez ügyben Botorokkal és a csapattal holnap délelőtt ülünk le tárgyalni. Ezzel párhuzamosan szeretnénk a városvezetéssel is tárgyalni, hogy a költségvetésben megszavazott pénzt tudják-e biztosítani.
Ennek függvényében hozunk döntést, ugyanis ha nem kapjuk meg a pénzt, nem állunk ki a galaci csapat ellen. Egyszerűen nem tehetjük, meg a szurkolókkal szemben, hogy meccsre hívjuk őket, és nem tudunk/próbálunk meg győzni. Ez nem fér bele a Sport Klub mentalitásába.

Hogyan tovább?

M. M.
: Amennyiben sikerül megegyeznünk a városvezetéssel és biztosítani tudják a számunkra kiutalt összeget, akkor részt tudunk venni a többi mérkőzésen. Amennyiben ez nem történik meg, nem jelenünk meg a Galaci United meccsen. Ezzel kikapjuk 3-0-ra a meccset, meglesz a két elvesztett játék, de maradunk a Liga 1-ben. Bizonytalan anyagi helyzettel nem kockáztathatjuk az 1. Ligából való kiesésünket, nem tudva, hogy lesz-e pénz vagy sem egy-egy jövőbeni mérkőzésre.

Botorok Jánossal közölte a Sport Klub eddigi döntését illetve a holnapi megbeszélést?

M.M.:
Igen. Ma közöltem vele, amit tudomásul vett, különösebben nem kommentálta.

Holnap a kora délelőtti órákban kerül sor a csapat, Botorok, az SK vezetősége és a városvezetés közötti megbeszélésre, melyen remélhetőleg megoldódik a Székelyudvarhelyi Sport Klub év eleje óta húzódó anyagi problémája.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."