Sport » Futsal

A Polgármesteri Hivatal álláspontja az SK ügyben

Ma reggel kicsivel nyolc után érkezett a szerkesztőségi elektronikus postafiókba a Polgármesteri hivatal sajtóirodájának közleménye.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

IMGP6247
IMGP6247
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. április 13., 08:03
2 hozzászólás. 


Ma kerül sor az Sport Klub körül kialakult problémák megbeszélésére. Molnár Miklós SK vezetőségi tag tegnap elmondta, hogy ma ülnek le Botorok János edzővel, a játékosokkal illetve a városvezetéssel tárgyalni egy mindenki számára előnyös megoldás érdekében. Ma reggel kicsivel nyolc után érkezett a szerkesztőségi elektronikus postafiókba a Polgármesteri Hivatal sajtóirodájának közleménye, melyben állást foglalnak az SK ügyben:

„A Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal sajnálja, hogy az országos bajnokságban szereplő futsal-csapat anyagi problémái miatt lemondott az edzői tisztségéről Botorok János. A háromszoros országos bajnok Székelyudvarhelyi Sport Klub városunk sportéletébe meghatározó szerepet tölt be, mely sokak számára szerzett nagyszerű élményeket. A márciusi önkormányzati ülésen városunk tanácsa megszavazta a költségvetést. Ebben szerepel, hogy székelyudvarhelyi sporttevékenységekre 800.000 lejt különített el a városvezetés (az elmúlt évhez képest szinte megduplázódott az összeg). A Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatalnak, mivel közpénzről van szó, be kell tartania a törvényes előírásokat, így ezt az összeget pályáztatás révén tudja szétosztani. Városunk költségvetését csak március közepén lehetett elfogadni, mivel az országos költségvetést későn fogadták el. Ezt követően lehet meghirdetni a különböző pályázatokat, melyeknek leadási ideje az előírások szerint minimum 30 nap. A pályázati kiíráson a szakemberek dolgoznak, az elkövetkező napokban lesz meghirdetve a sajtóban és a hivatal honlapján. A polgármesteri hivatal az elmúlt években is támogatta a háromszoros bajnokot és az elkövetkezőkben is megpróbál minden segítséget megadni városunk csapatának.
A Székelyudvarhelyi Polgármesteri Hivatal Sajtóirodája”

Molnár Miklós, a Sport Klub vezetőségi tagjának álláspontja itt olvasható.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jackfive
2010-04-13 17:56:18
...:(
mondtam en hogy POLITIKA
avatar
Krisztián
2010-04-14 15:36:06
Ez a hivatal kész röhej, ezek két évvel le vannak maradva mindenről. Amilyen a polgármester, olyan a város.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."