Sport » Futsal

Szőcsék kiestek, Gálék továbbjutottak

Világbajnoki selejtezőmérkőzéseket játszott a hét végén a román és a magyar teremlabdarúgó válogatott, utóbbi továbbjutott csoportjából.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

magyarukrajna
Fotó: Nemzetisport.hu
szerkesztoÍRTA: LUKÁCS ZSOLT
2015. december 14., 10:35
0 hozzászólás. 

A Robert Lupu szövetségi kapitány által vezetett románok csütörtöktől kezdődően Portugáliában játszott. Győzelemmel kezdett, hiszen a nyitónapon 5-1-re legyőzte Norvégiát, a román csapat góljait Cristian Matei, Mimi Stoica, Emil Răducu, a kapus Vlad Iancu szerezték, illetve egy öngól is esett. Pénteken azonban 8-1-re kaptak ki Lengyelországtól (a román gólt Cristian Matei szerezte), vasárnap este pedig 5-0-ra a házigazda portugáloktól, így a csoportban csak harmadik helyen végzett és nem lépett tovább. A csapatban pályára lépett a székelyudvarhelyi Szőcs László is, Jakab Zoltán pedig technikai igazgatóként kísérte el a válogatottat.

A magyar futsalválogatott Győrben csütörtökön 5–2-es győzelmet aratott Belgium felett, pénteken Angliát 5-4-re győzte le, így két győzelemmel bebiztosította továbbjutását. Vasárnap este a csoportelsőségért játszott Ukrajnával, 1-1-es első félidő után 5-3-ra kikapott. A találkozókon játszott az udvarhelyi Gál István is, gólt nem szerzett.

A négyesből az első két helyezett, Ukrajna és Magyarország került a rájátszásba, ahonnan a hét oda-visszavágós párharc győztesei jutnak ki a 2016 szeptember-októberi, kolumbiai vb-re.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."