Sport » Futsal

Ma tartotta első edzését az SK

Ma délután tartotta első edzését az SK csapat az EPAD csarnokban, ahol jelen volt Jakab Zoltán és Kovács Lajos is, akik tájékoztattak az klub jelenlegi helyzetéről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_0914_SK_sajt.taj
Futsal_0914_SK_sajt.taj
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. szeptember 14., 17:53
2 hozzászólás. 

Mint már beszámoltunk az SK első mérkőzésének halasztását kérte, hogy ezzel is időt nyerjen. Kovács Lajos a klub ügyvezetője elmondta, hogy nem kis munka árán sikerült annyi helyi vállalkozót felkeresni és meggyőzni, hogy városházán megpályázott 150.000 lejt még egy ennyivel meg tudják pótolni. Így már egy szűkös költségvetéssel el tud indulni a csapat és ez az összeg elegendő arra, hogy ne kelljen szezon közben kilépni. Kovács továbbra is hangsúlyozta, hogy ez még mindig a szükséges költségnek körülbelül a harmada. A cél hogy Udvarhely ne veszítse el az SK-t és maradjon meg A ligás csapatnak.

Futsal_0914_SK_sajt.taj

Jakab Zoltán elmondása szerint a játékoskeret körvonalazódni látszik, de sajnos ez még mindig képlékeny. Voltak olyan elgondolások, hogy a nagypályás játékosoktól legyen néhány átjáró, de végül nem sikerült megegyezni, így talán jobb is – jegyezte meg Jakab. "Az anyagi kereteink szűkösek, így egyelőre a szakmai és játékos keret is megérzi ezt. Köszönjük azoknak a cégeknek akik felkarolták az SK-t és természetesen nyitottak vagyunk és szívesen látjuk az új támogatókat".

Futsal_0914_SK_sajt.taj "Az idei bajnokság nagyban gyengült és a bajnok kiléte is tudott. Eléggé le vagyunk maradva, de az alapszakaszban szeretnénk a 6. helyen végezni. Remélhetőleg a télen sikerül kicsit felzárkóznunk. Egyelőre marad a tisztes helytállás" – summázta Jakab.

Az SK jelenlegi kerete (bár még nincs mindenki véglegesítve):
Péter Róbert, Scurtu Adrian, Szabó Zsolt, Csoma Alpár, Csoma Ferenc, Birtalan Barna, Tekeres Zsolt, Kovács Ákos, Dénes Botond, Török Attila (próbaidő), Török Szilárd (próbaidő), Réti Norbert.

Ezeken kívül még néhány név felmerült, akiket ezután keresnek majd meg.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hunor90
2010-09-14 21:12:35
Tekeres Zsolt..javitom:D
avatar
hulligens
2010-09-16 21:01:36
:D :woohoo: hahaha

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."