Sport » Futsal

Gyengült az SK, készül az IPSE

Négy játékosa nem folytatja a bronzérmes Székelyudvarhely Sport Klubnál a vasárnap induló idényben. Az edző szerint nem annyira erős csapata, mint a tavalyi szezon végén volt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_kolozs_maj8
Futsal_sk_kolozs_maj8
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. augusztus 30., 14:57
3 hozzászólás. 

Az utolsó simításokat végzi a Székelyudvarhely Sport Klub kerete, vasárnap 20 órától már pontokért játszik a gárda saját közönsége előtt. Jakab Zoltán edző honlapunknak elmondta, jelen állás szerint 13-an vannak leigazolva a klubhoz: Tekeres Zsolt, Kovács Ákos, Paul Alin és Szőcs Lóránd távoztak.

Ami az érkezőket illeti, az FC Székelyudvarhely nagypályás gárdájából ismert Mitra Szilárdot igazolták le, valamint három 1992-ben született játékost: Jakab Tamást, Krall Artúrt és László Attilát.
Futsal_sk_focsani_febr28
„Mindenképp gyengébb ez az SK, mint a tavalyi, hiszen akik elmentek, azok tudták játszani a futsalt, az újoncoknak viszont még meg kell tanulniuk ezt. Ha reálisan nézzük a célokat, akkor a rájátszásba be kell kerülnünk, az 5-6. helyet elcsíphetjük. De változhat időközben sok minden" - fejtette ki a tréner.

Csupán egy edzőmeccset játszott a csapat, ekkor az Infopress SE ellen 7–1-re nyertek. Szerdán újból megmérkőznek a felek 16 óra 30 perctől a sportcsarnokban.

A teremlabdarúgó 1. Liga vasárnap tíz együttessel indul, az utolsó két gárda kiesik, az első nyolc pedig a rájátszásban folytatja.


Az IPSE is hangol a rajtra


A 2. Liga nyolc csapata közt már a második idényét kezdi el szeptember 10-én a Székelyudvarhelyi Infopress SE. A Botorok János által irányított együttes heti két edzéssel készül a pontvadászatra. Nincs már a csapatnál Simon Arnold, Vătămăniuc Sándor és Péter Imre. Egyelőre egy érkező van, Román Levente.

Futsal_ipse_marc26
Változott a másodosztály versenykírása, a hét torna után a mezőnyt kétfele osztják: az első négy a feljutásért küzdhet. „Azt kell megcélozzuk, hogy ott legyünk a tabella első felében. Nem ismerjük, hogy kik mennyire erősödtek, vagy gyengültek" - mondta a tréner.

A tervek szerint a szerdai edzőmeccs után a Sport Klubbal szemben a jövő héten még Sepsiszentgyörggyel játszanak barátságos találkozót.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
marcel
2011-08-31 19:04:11
nem ér semmit ez a futsal, kár ebbe pénzt és energiát fektetni. Sajnálom nagyon a nagypályás csapatunkat, igazi kár érte.
avatar
Csedo
2011-08-31 19:34:00
mar elnezest , de arrol a nagypalyas csapatrol beszelesz aki kiesett a c ligabol ? :)
avatar
marcel
2011-08-31 20:46:03
Igen, arról amelyik sajnos kiesett a C ligából, de csak azért mert nem volt pénz és türelem rá. Hátha kerülne egy eltökélt pénzes ember aki nem sajnálna áldozni a focira és Udvarhelynek lehetne egy szép stadionja és legalább egy 2. osztályos csapata.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."