Sport » Futsal

Jó kezdéssel betuszkolta a győzelmet az SK

A találkozó elején szerzett előnyt megtartva harcolta ki a három pontot a Székelyudvarhely Sport Klub a teremlabdarúgó 1. Liga kedd esti, második játéknapján a Kézdivásárhelyi KSE otthonában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_kezdi_nov27
Futsal_sk_kezdi_nov27
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. szeptember 13., 20:37
0 hozzászólás. 

Nem állt sok taktikai elem Jakab Zoltán kezében. Birtalan eltiltása után gyakorlatilag egy sorral kellett végigjátszania a Kézdivásárhelyi KSE elleni találkozót. A Scurtu – Szőcs, Mihály, Csoma, Szabó összeállítással kezdett az SK, csereként néha Doltea és Bíró mentek be.

Jól kezdett a vendégcsapat, az első félidő elején sorozatosan betalált: Csoma, Doltea és Bíró góljaival már a 10. percben hárommal vezettek. Az erőtartalékolás céljából visszább húzódott az udvarhelyi gárda, több teret hagyott a háromszékieknek, de az ellenlábas kevés igazi helyzetet dolgozott ki. Azért a szünetig faragott a hátrányából, de sokkal okosabban játszott az SK.

A pihenést követően is inkább a védekezésre összpontosított a Székelyudvarhely Sport Klub, abból a megfontolásból, hogy így kevesebb energiát használnak el. Valamivel több szituáció adódott a házigazdák előtt, de újból az udvarhelyiek találtak be. A háromszékiek gyorsan válaszoltak.

Csordogált a meccs, ez pedig jó volt az SK-nak, egy-egy lehetőség sorra felbukkant a kapuknál. Fontos három pontot szerzett meg a székelyudvarhelyi csapat. Szőcs Lóránd visszatérése az együtteshez sok hasznot hozott, de ez a csapat még nem kész igazi találkozók lejátszására.


Vicces kommentár

A Digi Sport közvetíti ezen idényben a teremlabdarúgó-bajnokság meccseit. Minden fordulóból egy mérkőzést tűznek műsorra. Hétfő este a Sport Klub összecsapását sugározta. A kommentátornak csak púp volt a hátán ezen feladat megoldása. Sok köze nem volt a sportághoz. Sőt, az első percekben még azt sem tudta, hogy ki a házigazda. Így lehetett, hogy a találkozó első találatát szerinte nem is Udvarhely, hanem az ellenfele szerezte.

No comment. Ahogy jobban tenné a tévétársaság is, hogy kommentár nélkül adná a bajnokikat.


Teremlabdarúgó 1. Liga, 2. forduló:


Kézdivásárhelyi KSE–Székelyudvarhely SK 2–5 (1–3)
Gól: Dobra (18.), Gazda (28.), illetve Csoma (3.), Doltea (9., 40.), Bíró (10.), Szabó (27.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."