Sport » Futsal

Meccs vagy halasztás a futsal élvonalban?

Csütörtökön dől el, hogy elhalasztják-e a teremlabdarúgó 1. Liga tavaszi idény folytatását. A Székelyudvarhely SK úgy készül, hogy szombat délután bajnokit játszik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Meccs vagy halasztás a futsal élvonalban?
Meccs vagy halasztás a futsal élvonalban?
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. február 15., 17:58
0 hozzászólás. 

A rossz időjárási viszonyokra való tekintettel képben van, hogy egy hetet csúszik a futsal élvonal folytatása. A Székelyudvarhely SK a menetrend szerint szombaton 18 órától a Sepsiszentgyörgyi Spicom otthonában vendégszerepel. Az SK edzője szerint van esély, hogy a mérkőzést nem halasztják, hanem megtartják.

„Igazából annyi pluszt jelentene számunkra, hogy még három edzést tartanánk jövő héten. Talán, jobb ha folytatódik a pontvadászat" – nyilatkozta honlapunknak Jakab Zoltán.

Futsal_2011_12/sk_spicom_2011_szept18

Az együttes a felkészülési időszak alatt nem tudott sok meccset lekötni, játszott a Marosvásárhelyi City'us-szal, a Gyergyózentmiklóssal, a Székelyudvarhelyi IPSE-vel, a Koronddal és egy egyetemista gárdával. Ami a keretet illeti, Szőcs Lóránd és Scurtu Adrian távoztak, érkeztek Bajkó Barna, Székely Zoltán és Demşa Cristian. A keret így 15 fős lett.

A tavalyi bronzérmes a harmadik helyről várja a folytatást, igaz, hogy a negyedik helyezett Galacnak eggyel kevesebb meccse van, így beérheti. A szakember szerint a cél az lenne, hogy az alapszakasz után legalább a negyedik pozícióban zárjanak, így ott lehetnek a legjobb négy között a mosani kiírásban is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."