Sport » Futsal

RMDSZ-eseket vertek az újságírók

A sportcsarnokban volt a "balhé", több helyi RMDSZ-tanácsosjelölt nemcsak szóban csatázott néhány újságíróval.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

press-rmdsz-01
Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. május 31., 14:03
1 hozzászólás. 

Teremfocira hívták ki az RMDSZ-es tanácsosjelöltek az udvarhelyi médiásokat a sportcsarnokba, ahol igen küzdelmes meccset vívtak. A Józsa Csongor (uh.ro) által dirigált újságíró-kispad hosszabb volt, a pirosmezes sajtósok két sort tudtak váltogatni a pályán.

Az első félidő már kemény egymásnak feszülést hozott, a legnagyobb gólszerzési lehetőség Jakab Árpád (Hargita Népe Udvarhely) előtt adódott, aki egy kezezés után megítélt büntetőt a kapufára lőtt. Egyébként Miklós Zoltán múzeumigazgató a szemünket is kivédte, ahogy mondják.

press-rmdsz-02

Maradt a 0-0, de a második játékrész összesen hét gólt hozott. Péter Szabolcs (Príma Rádió) egy jobboldali elfutás után lőtt hatalmas gólt a hosszú alsóba (1-0), majd Bedőházi Attila-Csaba (uh.ro, Star Rádió) közelről vette be az RMDSZ kapuját (2-0). A fehérmezesek hamarosan szépítettek, de nem sokkal később Jakab találatával már 3-1-re mentünk. A fehérek aztán feljöttek egy szép góllal, messziről lőttek gólt a szintén kitűnően védő Zátyi Tibornak (Udvarhelyi Híradó, Székelyhon.ro), s már úgy tűnt, hogy 3-2-vel végződik a meccs.

A vége előtt két perccel Szász Csaba (Star Rádió, Hargita Népe Udvarhely) indítása után Katona Zoltán (uh.ro) futott el a balszélen és a hosszúba gurított (4-2), megadva a kegyelemdöfést a fáradó RMDSZ-nek. Azonban a politikusjelöltekben még volt annyi szufla, hogy az utolsó másodpercekben bekaparjanak egy gólt, így 4-3 lett az újságírók javára a barátságos sörmeccs eredménye.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kiralybiro
2012-06-02 13:38:12
eremdéesz kontra zsurnaliszták
Ügyes eredményezés és játékos barátkozás, de bízunk abban, hogy a huszonkétéve ígérgető politikusok felé nem lesznek ilyen gyenge eredményt felmutatók a zsurnaliszták!
Komolyra fordítva: Az újságíró még barátkozásból se politizáljon, de legyen NAGYON KRITIKUS ÉS SZÁMONKÉRŐ! De ne túrkáljon a magánéletben, mert az szemétség, és egészen biztos, hogy mindenkinek(a zsurnalisztának is!) lehet a magánéletében elítélhető dolog, amivel őt, a családját, az atyafiságát, és környezetét tönkretenni egy gusztustalan, kissé eltúlzott, vagy csak egyszerűen megkérdőjelezett interpretálással.....!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."