Sport » Körzeti

Nagygalambfalva a körzeti királya

Büntetőkkel nyert Lövéte tavaly, az idei terembajnokságon pedig éppen ezek okozták vesztüket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

galambfalva1-001
Nagygalambfalva-Malomfalva, fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. január 23., 14:58
0 hozzászólás. 

Lejátszották az Udvarhely körzeti csapatok teremtornáját húszadik alkalommal is január 20. és 22. között. Pénteken és szombaton a csoportmérkőzésekre került sor, a benevező 28 csapatot hét csoportba sorsolták, így a két legjobban álló csoportharmadik is folytathatta vasárnap a legjobb 16 között.

A csoportmérkőzések után öt csapat tökéletes mutatóval jutott a nyolcaddöntőkbe, azaz mindhárom mérkőzését megnyerte. A tavalyi döntő két résztvevője, Lövéte és Nagygalambfalva mellett a Sporting, Malomfalva és Kápolnás is mindhárom mérkőzésén diadalmaskodott.

kapurarugas

Csoportharmadikként Szentlélek és Hodgya jutott a következő körbe, amelyben mindketten elvéreztek. A három meccs után tökéletes mérleggel álló Kápolnásnak, Betfalva állta útját a legjobb tizenhat között.

A negyeddöntők közül Nagygalambfalva és a Sporting találkozója ígérkezett a legizgalmasabbnak, a tavalyi döntős 2-1 arányban tudta megverni az udvarhelyieket, és a Korondi Ifjúság csapatával mérkőzhetett meg a döntőbe jutásért. Ezt az akadályt is sikerrel vették a galambfalviak.

A másik elődöntő a torna egyik legkiélezettebb csatáját hozta. A tavalyi bajnok Malomfalvával mérkőzött meg és 3-3-as végeredmény után, büntetőrúgások döntöttek a második döntős kilétéről. Ezt a malomfalviaknak 5-4 arányban sikerült megnyerniük.

A torna döntőjét vasárnap 16 óra 45 perctől játszotta Nagygalambfalva és Malomfalva. A tavalyi döntő vesztesei nem vághattak vissza Lövétének, de az őket megverő Malomfalvának hármat sikerült rúgniuk a döntőben Veres László és Blanka Levente révén. Birtalan Barnának sikerült ugyan szépítenie, mégis Nagygalambfalvára került a teremtorna serlege. A csapat második alkalommal hódította el a kupát.

nagygalambfalva-001

A döntőben is betaláló malomfalvi, Birtalan Barna tíz találattal lett a torna gólkirálya, míg a legjobb kapusnak a bajnokcsapat hálóőrét, Dávid Cornélt választották meg.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."