Sport » Körzeti

Körzeti: Szentegyházán megvastagodott a jég

Jó meccset hozott a két dobogós csatája a B csoportban. Szentegyháza megtartotta vezető helyét. Benéztünk ide is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

szentegyhaza, zetelaka, korzeti
Fotó: uh.ro.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. november 04., 17:51
0 hozzászólás. 

A tavalyi idényben még az A csoportban kergette a labdát a Szentegyházi Total - kiestek, de idén már a visszajutást célozták meg. Eddig jól is ment a szekér, egymás után nyerték a találkozókat, így a tabella éléről várták a szombat délutáni, hazai összecsapást a Zetelaka fiókcsapatával szemben. A vendégek a harmadik helyen tartózkodtak a tabellán, így jó találkozóra volt kilátás. Az is lett.

Ennek ellenére nem voltak túl sokan kíváncsiak a mérkőzésre, lehet, hogy inkább a Vasas összecsapásaira látogatnak ki többen. A kilátás pazar, szép időben rendezték a rangadót. A pályán pedig nagy csata folyt, sportszerűen, csak a játékkal foglalkoztak az együttesek. Többnyire a házigazdák irányítottak többet, de meddő volt a fölényük, kevés igazi gólhelyzetet alakítottak ki. A zetelakiak amikor tudtak, ellentámadásba lendültek.

szentegyhaza, zetelaka, korzeti

„Törjük meg a jeget!" – szólt be az egyik szurkoló. „Amíg az meg nem keményedik" – válaszolt rá a másik. De a jég csak egyre vastagodott, ahogy az idő telt, a gól nem akart megszületni. A nézők amúgy jól szórakoztak. „Bíró, hova mész? Bíró, állj oda!" – utasított a Total kapusa. Egy pillanatra a játékvezető is megtorpant. „Nem az a bíró" – ordította be az egyik szurkoló. A házigazdák egyik játékosának volt hasonló a neve, mint ahogy a sípmestert is nevezik.

szentegyhaza, zetelaka, korzeti

A második félidőben sem változott sokat a játék képe. Egy szentegyházi szabadrúgás csattant a kapufán, egy percre rá pedig a Zetelaka II szerezhette volna meg az előnyt, de csatáruk – aki addig majd mindenkit szidott – elnémult. A kapussal szemben nem tudta értékesíteni a nagy ziccert.

Érzeni lehetett, aki találatot ér el, az megszerzi az olyan értékes három pontot, de a gólra egészen a végéig kellett várnunk. A vendéglátók egy szabadrúgást íveltek be, amit Kiss Szabolcs csúsztatott meg fejjel, a játékszer a felső kapufáról vágódott a gólvonal mögé. Nagy volt az öröm, a hátralévő néhány percet pedig kibekkelte a Total, így továbbra is folytathatja harcát a feljutásért.

szentegyhaza, zetelaka, korzeti

Jó volt látni, hogy nem csak az A csoportban, hanem a B-ben is játszanak jó focit, hogy a csapatok a labdarúgással foglalkoznak, kizártak minden egyebet. Azt, hogy a végén mindenki kezet fogott, a vesztes gratulált a győztesnek. Na, meg a néző is remekül szórakozott.

Mert ez lenne a körzeti találkozó lényege.

Amit láttunk, hallottunk

Pálya: látszik, hogy több együttes használja, nem rossz, mészpor-vonalakkal

Eredményjelző: van, Total–Vendégek felirattal

Öltöző: van, több helyiséggel, a vendégeknek és a játékvezetőknek is

Nézők: kevesen, azért egy-két mókás beszólást eleresztettek

Durvaság: alig volt szabálytalanság

Összkép: jó meccs, szép őszi időben



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."