Sport » Körzeti

Nem gyúródnak a körzetisek

Egy nap maradt hátra a csapatok benevezéséig az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság új idényébe.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

simenfalva marefalva korzeti
Fotó: archív.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. augusztus 01., 17:24
0 hozzászólás. 

Hamarosan lejár a vakáció a körzetiben szereplő együttesek számára. A rendező Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület közleménye szerint augusztus 2-ig várják a csapatok jelentkezését a 2013/14-es idényre. Jó tudni, hogy minden csapatvezetőnek le kell adnia a benevezési lapot – függetlenül attól, hogy már szerepelt vagy sem az eddigi kiírásokban.

Somolyák István szervező portálunknak elmondta, hogy az együttesek több mint fele már hivatalosan is jelezte, folytatja a szereplést a következő idényben, de sokan az utolsó pillanatra hagyják a jelentkezést. Hozzátette, eddig nem hallott olyan gárdáról, amelyik távol maradna, nem lesz ott a rajtnál.

Két újonc a mezőnyben

Eddig két olyan csapat jelentkezett, amelyik az őszi idényben az első hivatalos meccsét rendezheti meg. A Varsági Tartód SE benevezett, majd a munkát is elkezdte, hogy játékteret alakítson ki. Ezt a szakbizottságnak még hitelesítenie kell, amennyiben nem tudják a bajnokság kezdetéig ezt elkészíteni, akkor más helységben játsszák a hazai meccseiket.

A másik újonc alakulat a Betfalvi Ifjúsági Szervezet SE lesz. Az A csoportos gárda mellett ez csakis a helybéliekre összpontosít – a játékoskeret és a vezetőség is a Székelykeresztúr melletti településről van.

korzeti

Mindkét együttes a C csoportba kap majd besorolást. Nagy valószínűséggel ismét három értékcsoportban zajlanak a küzdelmek, de ezek összetételéről csak azután lehet dönteni, miután lejár a nevezési határidő.

Sorsolás, kupa, bajnoki

A tavaly 42 együttes küzdött a pontokért, az oda-visszavágó után alakult ki a végső sorrend. Ami az idei szezont illeti, a megbeszélő ülésre, valamint a sorsolásra augusztus 13-án, 18 órától kerül sor a városi sportcsarnokban.

Az első meccseket augusztus 18-án rendezik, ezek még nem a bajnoki találkozók, hanem a Román Kupa első fordulójának összecsapásai lesznek. A pontvadászat egy hétre rá, augusztus 25-én kezdődik.


Az eddig benevezett csapatok


Udvarhelyi Sporting, Lövéte, Fiatfalva, Szentlélek, Korondi SE, Betfalva, Nagygalambfalva, Korondi Ifjúság – az A csoportból

Szentmihály, Kányád, Zeteleka, Agyagfalva, Felsőboldogfalva, Kápolnás, Nagygalambfalva II, Csekefalva – a B csoportból

Rugonfalva, Varság, Székelyderzs, Zetelaka II, Szentmárton II, Szentpál, Bogárfalva, Betflavi Ifjúság, Alsóboldogfalva – a C csoportból

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."