Sport » Körzeti

Utolsó percben is beakasztott a bajnokesélyes

Az A csoport 19. fordulójában Fiatfalva a listavezető Nagygalambfalva csapatát látta vendégül.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

gólszerző, körzeti, foci
Fotó: Sinka-Király Levent
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. április 06., 18:56
0 hozzászólás. 

Az időjárás nem is lehetett volna jobb egy focimeccshez. Ezt igazolta a nagy számban jelen lévő szurkolótábor is. A vendégeket mintegy nyolcvan fős szurkolósereg képviselte, a hazaiak részéről is körülbelül ennyien lehettek.

A vendégek kezdték jobban a találkozót. Kandó már az elején egy kapufát eltaláló lövéssel jelezte, hogy kell csapatának a három pont. Listavezetőhöz méltóan támadtak is, de az agresszív hazai védekezés meggátolta őket a gólszerzésben.

„Kopac, meccs után tetőt javítasz!" – hangzott el a pálya szélén, miután a galambfalvi Péter lövése pár cserepet leszedett a kapu mögötti házról.

tető, körzeti, falusi, foci

A hazaiak komolyabban veszélyt nem jelentettek a vendégek kapujára. Egy szurkoló meg is jegyezte, hogy gólt csak akkor lehet elérni, ha kapura rúgják a labdát.

A 10. percben ezt a kijelentést Péter cáfolta meg, ugyanis nem rúgta, hanem fejjel továbbította a hálóba Csíki beadását. Ezzel vezetett Galambfalva. Az első félidőben több nagy helyzetet nem is kerekedett egyik csapatnak sem. A játék további részére a szabálytalanságok sokasága volt jellemző.

„Ezek úgy rúgnak, mint a lovak" – érkezett a megállapítás a pályán kívülről. Ez teljesen nem volt igaz, de azért nem sajnálta odatenni a lábát egyik csapat játékosa sem. Ennek következményeként már az első játékrészben cserére kényszerült Nagygalambfalva.

durvaságok, körzeti, falusi, foci

A szabálytalanságokat szerencsére vicces jelenet is megszakították. Az egyik szabálytalanságnál a gólpasszt adó Csíki kérte a játékvezetőt, hogy adjon sárga lapot. Balog játékvezető adott is, neki.

A fiatfalviaknak továbbra sem ment a játék úgy, ahogy azt a hazai közönség elvárta. Egyszer találták el a kaput Fazakas révén, de azt könnyedén fogta meg a vendégek hálóőre. Pár perc múlva a másik oldalon Csíki lövése ment centikkel fölé. A pihenőre Nagygalambfalva egy gólos vezetéssel tudott menni, de nyugalomra nem lehetett oka.

A második részt is a vendégek kezdték jobban, de komoly helyzetet nem tudtak kialakítani. A másik oldalon ugyanez volt jellemző. A kapusoknak szinte semmi dolguk nem akadt, leginkább a középpálya környékén ment az oda-vissza játék.

közönség, körzeti, falusi, foci

A mérkőzés utolsó percében Csíki még egyszer betalált, ezzel beállítva a 2-0-ás végeredményt. Bár az utolsó percig küzdött a hazai csapat, de már a szépítésre sem maradt esélyük. Kijelenthetjük, hogy megérdemelten nyert a listavezető.

Fiatfalva – Nagygalambfalva 0-2 (0-1)

Gólszerzők: Péter Imre (10.) és Csíki Szabolcs (90.)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."