Sport » Körzeti

Kupamérkőzésekkel hangolnak a körzeti bajnokságra

Szerdán este a székelyudvarhelyi sportcsarnokban találkoztak a körzetis csapatok a bajnokság szervezőivel. Kisorsolták a bajnokság menetrendjét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

sorsolas1
Fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2015. augusztus 19., 21:29
0 hozzászólás. 

Tamás Zoltán, a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület elnöke és Somolyák István, az egyesület titkára fogadta szerdán este az Udvarhely körzeti labdarúgóbajnokságban résztvevő csapatok vezetőit a városi sportcsarnokban, a játékvezetőket Bálint Attila képviselte. A megbeszélés díjazással kezdődött. A 2014-2015-ös idény bajnokcsapatainak labdákat adtak át a szervezők. A díjátadás után röviden ismertették a 2016-2017-es bajnokság tervezetét, majd rátértek a soron következő idény bemutatására.

Az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságba összesen 42 csapat nevezett be, ezeket három csoportba osztották.

A csoportbeosztások:

A csoport: Zetelaka, Szentábrahám, Bögöz, Farkaslaka, Malomfalva, Sporting, Szentlélek, Korond SE, Lövéte, Felsőboldogfalva, Betfalva, Fiatfalva, Szentegyháza, Nagygalambfalv.

B csoport: Parajd SE, Alsóboldogfalva, Gagy, Hodgya, Zetelaka II., Kápolnás, Nagygalambfalva II., Korond Ifjúság, Agyagfalva, Csekefalva, Bogárfalva, Székelyderzs, Farcád, Etéd.

C csoport: Szentpál, Szentpéter, Székelyvarság, Betfalvi Ifjúság, Rugonfalva, Zeteváralja, Kobátfalva, Kányád, Oklánd, Alsósófalva, Kissolymos, Parajd SK, Siménfalva, Máréfalva.

Az eredeti terv szerint a körzeti bajnokság ezen a hétvégén kellett volna, hogy kezdetét vegye. Mivel nem minden csapat teljesítette az ezzel járó kötelezettségeket, azt egy héttel elnapolták. Ez az idő arra is jó lesz a csapatoknak, hogy még új játékosok után nézzenek, illetve, hogy rendezni tudják kötelezettségeiket. A Székelyudvarhelyi Sporting és Felsőboldogfalva hazai találkozóit szombaton rendezi. A korondi együttesek egy ideig még Sófalván fogadják vendégeiket, a saját játékterüket szeptember 20-án avatják.

Bálint Attila a csapatvezetők megértését és türelmét kérte, ellmondta, céljuk az, hogy minél jobb játékvezetőket küldjenek a találkozókra. Ennek érdekében tettek lépéseket is. Ugyanakkor arra kérte a jelenlévőket, hogy segítsenek a kollégiumnak azzal, hogy embereket küldenek az ősszel induló játékvezetői képzésre.

Annak ellenére, hogy a bajnokság kezdetét elnapolták, nem maradnak foci nélkül a csapatok. Ezen a hétvégén lejátsszák a 2016-2017-es Román Kupa első körét. A kupamérkőzések párosításait holnap nézhetik meg portálunkon, ugyancsak holnap tölthetik le nyomtatható formában a bajnokság párosításait és menetrendjét is.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."