Sport » Körzeti

Mi már tudjuk: egy gól döntheti el, hogy ki lesz a körzeti bajnok

Többen is jelezték szerkesztőségünknek, hogy portálunkon a labdarúgó körzeti bajnokság táblázatai hibásak. Utánanéztünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

jatekvezetoilap
Fontos, hogy ezen a lapon minden rendben legyen
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. november 16., 18:56
0 hozzászólás. 

Az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság 11. fordulója után több telefonhívást is kaptunk, hogy a Farkaslaka–Korond SE találkozón nem 8–0-ás, hanem 9–0-ás hazai győzelem született. A találkozó játékvezetőjénél érdeklődve azt a megerősítést kaptuk, hogy hivatalosan nyolc gól született a találkozón, ezért portálunk is úgy közölte az eredményt. Újabb telefonos bejelentés után a találkozó játékvezetőjének egyik asszisztensét is megkerestük telefonon, aki azt erősítette meg, hogy a találkozón kilenc gól született.

Nem sok a különbség, de mivel a bajnokság végén a végső sorrendet is befolyásolhatja ez az egy gól, mi a hazai csapatnak adunk igazat és portálunkon kijavítjuk a táblázatban ,,ejtett'' hibát.

Egy másik olvasónk azt jegyezte meg, hogy a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület hivatalos honlapján szereplő Udvarhely körzeti bajnokság B csoportjának táblázata nem egyezik portálunk táblázatával. Itt is csak egy gólkülönbség az eltérés. Máréfalva és Siménfalva rúgott és kapott góljai nem egyeznek a két táblázatban.

Mivel tévedni emberi dolog és azt is belátjuk, hogy tévedhetünk, újabb keresgélésbe kezdtünk. Először a mi táblázatainkat néztük végig, az első fordulótól a tizenegyedik fordulóig. Már kezdett idegesíteni, hogy nem találjuk a hibát és akkor az jutott eszünkbe, hogy nézzük át a hivatalos honlapra kiírt eredményeket. Jól tettük. A hiba nem a mi készülékünkben volt, az egyesület honlapján akadtunk rá.

A C csoport hatodik fordulójában lejátszott Máréfalva–Siménfalva találkozó 3–4-es vendéggyőzelemmel ért véget. Portálunkon jól szerepel az eredmény, a hivatalos honlapon 2–4-es vendéggyőzelem jelenik meg. A találkozó hivatalos adatait ide kattintva meg is nézhetik. Érdekes, hogy a hibásan feltüntetett erdmény alatt helyesen szerepelnek a gólszerzők. Azt csak elképzeltük, hogy ez akár fordítva is lehet: a hibásan feltüntetett gólszerzők felett helyesen szerepel az eredmény.

Portálunkon Farkaslaka és Máréfalva gazdagodott egy rúgott, míg Siménfalva egy kapott góllal.

Egyelőre nem sokat érnek ezek a gólok, de a bajnokság végén akár helyezésekről is dönthetnek.

A bajnoki menetrend sorsolásakor a szervezők többek közt arra is felhívták a csapatvezetők figyelmét, hogy a a találkozók után kérhetik a játékvezetőktől a játékvezetői lap kitöltését mielőtt azt aláírnák. Ha ez nem történik meg és utólagosan hibás adatok szerepelnek ezen, a szervezők ezt már nem tudják javítani, mivel a játékvezetői kollégium és a Hargita Megyei Labdarúgó Egyesület egymástól független. Csak egy kapcsolat van a kettő közt, előbbi nevezi ki a játékvezetői kollégium elnökét.

Ha önök is látnak hibákat akár portálunkon, akár a szövetség honlapján, kérjük jelezzék azt a szerkesztoseg@uh.ro email címen.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."