Sport » Körzeti

Lehet nevezni a körzetisek teremtornájára

Tizenkilencedik alkalommal szervezik meg az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő együttesek teremfoci turnéját.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

galambfalva lovete2
Tavaly Nagygalambfalva-Lövéte döntőt rendeztek. Fotó: Sinka-Király Levente (archív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. január 05., 15:48
0 hozzászólás. 

Akárcsak az elmúlt években, idén is 32 csapat nevezését várják a szervezők a február 5-7. között zajló teremturnéra, amelyen a körzeti bajnokságban szereplő együttesek mérik össze játéktudásukat.

Székelyudvarhely és körzetének legnépszerűbb téli sporteseménye három nap alatt több száz játékost és focikedvelőt mozgat meg. Sokan szabadnapot vesznek ki munkahelyükről, vagy pár órára elkéreznek, hogy egy-egy mérkőzésen ott lehessenek. A városi sportcsarnokot három napig birtokba vevő együtteseket szép számban elkísérik a szurkolók is. A vasárnapi elődöntőket, illetve döntőt az elmúlt években már teltház előtt játszották. Szotyi, sör, de idegesség és a pontok számolgatása a mellékszereplői a focimaratonnak. Aki még nem volt, annak csak ajánlani tudjuk, hogy legalább a döntő napján látogasson ki a sportcsarnokba.

Jelentkezni január 27-ig lehet minden szerdán 16 és 17 óra között a városi sportcsarnoknál. A nagypályás körzeti bajnokságban 42 csapat szerepel, a teremfoci bajnokságra 32 csapat jelentkezését tudják elfogadni a szervezők, ezért érdemes minél előbb megkeresni a szervezőket és jelenteni a részvételi szándékot.

Alább egy kis kedvcsinálót is megnézhetnek a tavalyi turnéról. Az első felvételen a Malomfalva-Nagygalambfalva elődöntő büntetőpárbaja látható, amiből a későbbi bajnok, Nagygalambfalva jött ki győztesen.

A második felvételen a tavalyi döntő, Lövéte-Nagygalambfalva találkozó második félideje látható. Ezt a mérkőzést Nagygalambfalva nyerte meg, első alkalommal szerezve meg teremben a bajnoki címet.

Az elmúlt években Betfalva és Farcád csapatai háromszor bizonyultak a legjobbnak, Parajd, Farkaslaka, a Székelyudvarhelyi Küküllő és a Székelyudvarhelyi Sporting együttesei kétszer tudták megszerezni az első helyet, míg Homoródalmás, Szentábrahám, Lövéte és Nagygalambfalva együttesei egyszer hódították el az első helyért járó serleget.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."