Sport » Körzeti

Ők neveztek be a körzetisek teremfoci-bajnokságába

Beteltek a helyek az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő együttesek teremtornáján. Hétfőn sorsolnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

lovete szentmarton2
Fotó: Sinka-Király Levente (archív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. január 29., 15:29
0 hozzászólás. 

Jövő hét végén, február 5–7. között tizenkilencedik alkalommal rendezik meg az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok számára a hagyományos teremlabdarúgó-tornát a székelyudvarhelyi városi sportcsarnokban. A csoportok sorsolását hétfőn, február elsején 18 órától tartják a városi sportcsarnok előterében.


A 19. teremtornára benevezett csapatok: Bogárfalva, Székelyvarság, Zeteváralja, Zetelaka, Zetelaka II., Udvarhelyi Sporting, Székelyderzs, Parajdi SK, Farcád, Malomfalva, Szentegyháza, Alsóboldogfalva, Nagygalambfalva, Nagygalambfalva II., Lövéte, Felsőboldogfalva, Agyagfalva, Bögöz, Betfalva, Kobátfalva, Oklánd, Farkaslaka, Korondi SE, Fiatfalva, Kápolnás, Csekefalva, Korondi Ifjúság, Betfalvi Ifjúság, Szentlélek, Hodgya, Máréfalva, Szentpál.


A benevezett együttesek közt két olyan csapat neve nem szerepel, akik korábban tornagyőzelmet szereztek. Egyikük a Székelyudvarhelyi Küküllő, amely csapat korábban megszűnt, míg a másik együttes Szentábrahám.

Az elmúlt tizenkilenc évben alatt Betfalva és Farcád csapatai háromszor bizonyultak a legjobbnak, Parajd, Farkaslaka, a Székelyudvarhelyi Küküllő és a Székelyudvarhelyi Sporting együttesei kétszer tudták megszerezni az első helyet, míg Homoródalmás, Szentábrahám, Lövéte és Nagygalambfalva együttesei egyszer hódították el az első helyért járó serleget.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."