Sport » Körzeti

Letölthető a körzeti bajnokság menetrendje

Újabb kiírásához érkezett a körzeti bajnokság. A menetrendet kattintás után tölthetik le.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

farkaslaka fiatfalva 5
Fotó: Sinka.Király Levente (archív)
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2016. augusztus 28., 19:52
0 hozzászólás. 

Hétvégén kezdetét veszi az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság 2016-2017-es idénye. Idén is 41 csapat nevezett be a bajnokságba, a pontvadászat három csoportban fog zajlani.

Etéd együttese nem nevezett be a bajnokságba, ugyanakkor egy visszatérő csapatot is találunk a C csoportban. Egy év kihagyás után Homoródszentmárton ismét képviselve lesz a pontvadészatban.

Az A csoportból Bögöz esett ki az elmúlt szezonban, helyét Agyagfalva veszi át. A C csoportból Székelyvarság jutott a B-be, az ők tavalyi helyét Homoródszentmárton veszi át.

Íme, a csoportok összeállítása:

A csoport: Agyagfalva, Betfalva, Farkaslaka, Felsőboldogfalva, Fiatfalva, Korond, Lövéte, Malomfalva, Nagygalambfalva, Szentábrahám, Szentegyháza, Szentlélek, Székelyudvarhelyi Sporting, Zetelaka.

B csoport: Alsóboldogfalva, Bogárfalva, Bögöz, Csekefalva, Farcád, Gagy, Hodgya, Kápolnás, Korond Ifjúság, Nagygalambfalva II., Parajd SE, Székelyderzs, Székelyvarság, Zetelaka II.

C csoport: Alsósófalva, Betfalvi Ifjúság, Homoródszentmárton, Homoródszentpéter, Homoródszentpál, Kányád, Kissolymos, Kobátfalva, Máréfalva, Oklánd, Parajd SK, Siménfalva, Zeteváralja.

Portálunk elkészítette az őszi fordulók párosításait. Az A csoport menetrendjét ide kattintva tölthetik le, a B csoportét itt találják meg, míg a C csoport programjáért ide kell kattintsanak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."