Sport » Körzeti

Körzeti: Kobátfalván szikrázott a fű

Napsütéses tavasz (végre!), zöld fű, kevés foci, sok beszéd. Kobátfalván jó mulatság focimeccsre menni. Ott voltunk, megnéztük, nevettünk.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

Közeli helyzet a körzetiben
Kobátfalván beindult a fociélet
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN, JÓZSA CSONGOR
2012. április 22., 18:52
0 hozzászólás. 

„Hülye vagy fiam, nincs amit csináljak..." – szólt a hazai csapatból apa a fiához, miután utóbbi felesleges szabálytalanságot vétett. Apa hátul irányítja a csapatot, a srác elől támad, ő kéne kapja a labdákat. A házigazda Kobátfalva Gagy csapatát fogadta a körzeti B csoportjában. A tavaszi napsütés kedvezett egy jó kis focira.

Foci_Falusi_2011_12/falu_apr22

Foci azonban kevés volt, durvaság és beszéd annál több – a gyors gólváltás után az akarat nagyon megvolt a két csapatban, de több találatra nem futotta az első játékrészben. Kakaskodás azonban volt, egyik durva belépőnél összefut a két csapat, szerencsére a játékvezető meg néhány játékos úrrá lett a helyzeten és ment tovább a meccs.

Foci_Falusi_2011_12/falu_apr22

A második félidő alig kezdődött el, a kobátfalviak egy védelmi hibából megint átvették a vezetést. Aztán a vendégszektor kezdett elégedetlenkedni egy szabálytalanságért, egyik játékosuk a játékvezetőn kérte számon a dolgot, de sárgalap lett a jutalma. Nagy játék továbbra sem volt, de lelkesedés igen, foggal-körömmel védekezett és támadott mindkét csapat, s a nézők is kivették magukat a biztatásból. Volt aki nem, s a hazaiak védője ki is szólt egy elégedetlenkedő nézőnek, hogy: „Menj haza, ha nem tetszik, ha nem tudsz drukkolni s nézzed a román bajnokságot!"

Foci_Falusi_2011_12/falu_apr22

Nem ment haza senki, hiszen ilyen szép időben inkább legyünk a pálya mellett, mintsem a tévé előtt. Olyan, amilyen, de ez itthoni, hazai meccs, hazai gyerekekkel és idősebbekkel.

Foci_Falusi_2011_12/falu_apr22

A gagyiak egy szabadrúgás után fejesgóllal egyenlítettek, de szintén fejesgóllal vesztettek: a kifutó kapus mellett elbólintotta a kobátfalviak csatára a labdát, az a kapuba csorgott, s az újbóli egyenlítés már nem jött össze.

Foci_Falusi_2011_12/falu_apr22

Belefért minden – a győzelem megérdemelt volt, barátságban vált el a két csapat. Néha nem voltak sportszerűek egymással, de a meccs végén már szent volt a béke. És ez így van jól.

Amit láttunk, hallottunk

Pálya: lejt egy kicsit, vannak göröngyös részek, de aránylag jó.
Eredményjelző: nincs.
Öltöző: van.
Nézők: lehettek volna többen is.
Durvaság: volt, csattantak a bokák, néha szikrázott a fű, villantak a sárgák, majd két piros is.
Összkép: több volt a beszéd, mint a foci, de jól lehetett szórakozni0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."