Sport » Körzeti

Körzeti: Leütötte a játékvezetőt

Gól szerzett, de nem bírta cérnával. A csekefalvi játékos magából kikelve követelt büntetőt a játékvezetőnél. Aztán leütötte a sípmestert.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

Csődület a pálya közepén
Nem bírt magával a játékos, agresszív volt a bíróval
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. április 29., 20:01
5 hozzászólás. 

 A 18. játéknap meccseit játszották az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokságban. Az A csoportban az Udvarhelyi Sporting alaposan megizzadt a sereghajtó Szentegyháza otthonában. Hiába vezettek két góllal a félidőben, a hazaiak kiegyenlítettek, aztán Szőcs László kétszer megrázta magát, hogy elhozzák a maximális pontszámot.


A listavezető Farcád foghíjas kerettel – csere nélkül utazott el a Homoródszentmárton otthonában. Az első félórában kétszer be is találtak, de ezt követően lesérült egyik játékosuk, így egy órát emberhátrányban kellett játszaniuk. Jobbára a védekezésre összepontosítottak innen kezdve, az ellenlábasnak a végjátékban csak a szépítés sikerült.

Szentábrahámból egy pontot „lopott" a Farkaslaka. A hazaiak sokkal több helyzetet dolgoztak ki, egyet értékesítettek, de rengeteget kihasználatlanul hagytak. Ezek megbosszulták magukat, az utolsó percekben egy ellentámadásból kiegyenlített a vendégcsapat. A Nagygalambfalva simán nyert.


A B csoportban az Agyagfalva az első félidőben kétszer volt eredményes. A pihenőt követően szépített a hazai gárda Murvai István révén. Pár percre rá a góllövő nem tudta lenyelni, hogy a játékvezető nem ítél büntetőt a csekefalviaknak. A sípmesternek szökött, hátba ütötte, amiért kiállították. A lefújást követően sem nyugodt meg: újból támadott, ezúttal hátulról, a földre vitte őt. Tettéért valószínűleg többmeccses eltiltást kap.


A C csoportban a Hodgya az első helyezett Siménfalva otthonában nyert, a meccs elején kétszer voltak eredményesek, ezen előnyt meg is tartották. A botlást nem tudta kihasználni a Farcád II, otthon kaptak ki a Bogárfalvától.



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
bzola
2012-04-30 14:11:16
Megemlitendo, hogy Szentmarton is foghíjas kerettel – csere nélkül fogadta Farcad csapatat, sot egyesek serultem es lazzasan is kellett vallaljak a meccset hogy meglegyen a letszam.
avatar
mattila17
2012-04-30 15:13:09
Álljunk meg egy ásónyomra..
A csekefalvi mérkőzés színvonala az elemi iskola szünetében látottakkal hasonlítható, de a játék a lényeg meg hogy kicsit kimozdulunk otthonról.Murvai cselekedetéhez nem szükséges kommentet fűzni, nem pár fordulóra hanem még a pálya közeléből is el kell tiltani. Óvodás korú gyerekeimnek nehéz volt választ adni, hogy a "fütyölös" bácsit mér gázolták le hátulról a földre. Több apuka mint én is kiment a gyermekekkel hogy szórakozzon, örvendjen a jó időnek meg a gyereknek soha sincs korán elkezdeni a focit de a foci helyett összevisszaság lett. Meg kell említeni Incze játékvezető teljesítményét is ha az annak mondható. Hasonló helyzetben egyszer büntetőt adott másodszor pedig nem, annak ellenére hogy az asszisztense intette, mivel az orra előtt történt és még elég sok furcsa döntést hozott.Ha már a földre teperték mint csak Kolumbiába látni miért ne fújta le a meccset??? Mint írtam teljesen elítélem a játékos tettét,de a bíró rádolgozott
remélem ö sem marad büntetlen.
avatar
slacko
2012-04-30 21:32:31
szia!bocsi ,hogy szólok de a Roman I liga tippjeit tedd be mert holnap fordulo lesz .Köszi
avatar
madridista
2012-05-02 10:24:40
hetrol-hetre
Szomoru esetek tortennek.Folmerul a kerdes,kell a foci ?
Nos,ha kell a foci,akkor kell minden velejaro dolog is,ugy a szervezobizottsag talpraesettsege,akar a jatekvezetok hozzaallasa es ami a legfontosabb, a jatekosok sportszerusege ! A legtobb merkozesen ez hianyzik elssorban. Apukak,tatak kijonnek a merkozesre szidalmazni a jatekveztoket, meg a megyei szervezobizottsagot, de azt nagyon keves helyen halljuk,hogy jo jatekra es sportszerusegre biztatnak kedvenceiket,mikor egy ilyen merkozes unnepet kellene jelentsen barmely helysegnek! Lassan fordulorol fordulora problemak vannak a merkozeseken es az internet is csak arra jo, egyeseknek,hogy eroszakossagra buzditsak egymast a "hires-neves" jatekosok, foleg kinek kis penz meg van a zsebeben is-mert igy tehetosebbnek erzi magat, de csak ilyen szinten.
Siralmas a helyzet! De, ha valakinek van jo otlete, hogy mivel lehet ezt javitani,akkor ne uljon tetlenul,mert csak elfajulni latszanak a dolgok !
Remenykedjunk, a sportszerusegben
avatar
achilesss
2013-02-23 10:18:16
Elnezest kerek Incze Arpad urtol a sportszerutlen viselkedesemert.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."