Sport » Körzeti

24 fordulót kapott a csekefalvi játékos

Az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság fegyelmi bizottságának bőségesen volt dolga az elmúlt időszakban történt incidensek miatt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

Piros lapot oszt a bíró
Záporoztak a büntetések
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. május 08., 16:35
3 hozzászólás. 

A B csoport 17. játéknapjának Csekefalva–Agyagfalva összecsapásának második félidejében egy játékvezetői ítélet ellen annyira vehemensen tiltakozott a házigazdák játékosa, Murvai István, hogy hátulról a földre teperte a sípmestert. Tettéért kiállították, de nem bírta cérnával továbbra sem. A lefújást követően még egyszer megpróbálkozott, az autóhoz igyekvő játékvezetőt újból hátulról támadta, s ismét a földre vitte.

A fegyelmi bizottság tettért a legsúlyosabb – a versenykiírás által kiírt – büntetést hozta meg: 24 fordulós eltiltást szabott a játékosra.

Foci_Falusi_2011_12/falu_maj6

Fotó: Sinka-Király Levente.

Egy másik ügyben is döntetni kellett: az elmúlt hétvégi, Agyagfalva–Bögöz találkozón a házigazdák a hosszabbítás legvégén szerezték meg a 2–1-es győzelmet jelentő találatot. A gólörömre befutó cserejátékosok és nézők közül valaki – az érintett megítélése alapján – véletlenül leütötte a partjelzőt, akinek arca megsérült. Az eset után a vendégek egyik játékosa, Szélyes Levente torkon ragadta a partjelzőt, hogy ismerje be, megütötték. Hat mérkőzést a pálya széléről nézhet a játékos.

Az agyagfalviak soron következő hazai találkozójukat semleges környezetben kell rendezniük a szervezői hiányosság miatt.



3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
madridista
2012-05-09 09:18:33
Sok izmos focista van...
...biztos vagyok benne, hogy minden merkozesen van jatekvezetoi tevedes...foleg korzeti merkozeseken ! Hiszen, meg sokkal magasabb szinteken is van es ma is lesz az Euro-Liga dontojeben!
Ez meg nem ok arra, hogy leussuk akarva akaratlanul a jatekvezetoket !
Javaslom, hogy valaki szervezzen K1-bajnoksagot, ezen jatekosoknak es akar kihivasos alapon is mukodhetne :) Sot mi tobb jatekvezeto uriembereket is ki lehetne hivni :)
Szoval van mas megoldas is, es ne a FACEBOOK-on, meg mas internetes portalokon uszitsuk egymast a jatekvezetok ellen, hanem sportszerusegre buzditsuk egymast, hiszen ezeken amit nyerhetunk az a sajat egeszsegunk karbantartasa !

LEGYEN UNNEP a SZERVEZO csapatoknak ezen MERKOZESEK !!!
avatar
persze
2012-05-09 10:48:27
no comment...falusi sportszeruseg...a kemennyaku szekely nem bir vesziteni, de ha akiabalnak akkor behuzza a farkat ! Bőcs paraszt!!!
avatar
sanyo91
2012-05-10 11:52:22
re:
avatar
persze
no comment...falusi sportszeruseg...a kemennyaku szekely nem bir vesziteni, de ha akiabalnak akkor behuzza a farkat ! Bőcs paraszt!!!



No no, drága barátom! Nem kell ilyen pökhendien leparasztozni mindenkit.
El van ismerve, hogy a falusi bajnokság ilyen amilyen, de ajánlom figyelmedbe, hogy ez a román élvonalban is napirenden van.
Nem akarom védeni s dicsérni hogy megverte a bírót, de a parasztozással vigyázzunk, mert a bőcs parasztból pökhendi parasztok lehetünk.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."