Sport » Körzeti

Körzeti: éllovasverés az oklándi sárban

A C csoport rangadóját Oklándon játszották – esőben, nehezen, de annál nagyobb lelkesedéssel. Esélye sem volt az éllovas Bogárfalvának.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

Okland Bogarfalva korzeti
Fotó: Józsa Csongor
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN, JÓZSA CSONGOR
2012. május 27., 21:53
1 hozzászólás. 

Sáros utca, sáros ösvény vezet az oklándi focipályához, ahol telt ház van – egyrészt a hazaiak vannak sokan a rossz idő ellenére, másrészt a bogárfalviakat szállító busz nem csak a csapat tagjait, hanem a szurkolóit is elhozta. Így a hangulat adott, a két csapat két fronton is egymásnak feszül.

Eleinte a bogárfalviak tűnnek veszélyesebbnek, de az első bekapott gól után csak kínlódnak – azzal is szerencséjük volt az oklándiaknak, hiszen egy szabadrúgás a sorfal között suhant el és vágódott a jobb alsóba. „Ha nem adtok két karika sajtot, vége, nagyon megverünk!" – viccelődött az egyik hazai néző a kerítésen belül. S igaza lett.

Okland Bogarfalva korzeti

Sajt sehol, de jött két gól, mindkettő védelmi hibából – egyszer a hazaiak középcsatára maradt egyedül a kapussal, nem hibázott, pár percre rá megismétlődött a jelenet és már három-null volt a sárgamezeseknek. Belefért még egy gyönyörű, angol pályákon látható felhőfejes egy szöglet után, amit hihetetlen bravúrral védett a vendégek kapusa, még az oklándiak is megtapsolták. Igaz, hogy egy éppen arra járó nehezen tudta volna megfejteni, hogy melyik gárdával is csap össze a Bogárfalva.

Okland Bogarfalva korzeti

A szünetben a vendégek szidták Fodor József játékvezetőt, mert a harmadik gólnál szerintük les, valamint kezezés is volt. Vissza a pályára, de csak nem akart összejönni a szépítő gól. A durvaság egyre inkább ment, voltak olyan belemenések, hogy Fodor a lehető leghatározottabban kapta elő a sárga lapot. „Vigyázni kell egymásra, na, mert holnap munkába kell menni! Nem európai bajnokság!" – jegyezte meg egy néző egy szabálytalanság után, majd csak nem szállt le a bogárfalvi tejfeldolgozó témájáról: „Savóval nem lehet taccsot dobni!" – mondta egy gyengén elvégzett partdobás után.

Okland Bogarfalva korzeti

A sárgamezesek sokkal szemfülesebbek voltak a csoportot vezető bogárfalviaknál – míg utóbbiak kapufát lőttek, illetve hatalmas ziccert hagytak ki, az oklándiak talán kétszer voltak igazán veszélyesek a második félidőben. Mindjárt az elején hatalmasat védett a vendégkapus, egyszer a csatár lábáról szedte le a labdát. Egyszer viszont nagyot hibázott, oldalról felszabadított, de pont egy oklándihoz lőtte a labdát, aki nem tétovázott, messziről az üresen maradt kapuba küldte, ezzel már négy volt oda.

Okland Bogarfalva korzeti

A nézőtéren egyre több sör és tökmag fogyott, de ekkor a hazaiak már boldogságban úsztak – még néhány perc és lefújás, sima oklándi győzelem. Az éllovas gyakorlatilag nem tudott hozzászólni a meccshez, tagjai és szurkolói csalódottan ültek fel a buszba.

Amit láttunk, hallottunk

Pálya: elég jó, nemrég nyírták le a füvet, nem sáros, de a vonalak nem nagyon látszanak.

Eredményjelző: nincs.

Öltöző: a pálya mellett egy fedett épület, de nem klasszikus öltöző.

Nézők: sokan vannak, vendégszurkolók is jöttek

Durvaság: van, néha szikrázik a fű, sárgalpok villannak, a végén egy piros is (két sárgáért).

Összkép: esős, rossz idő, nedves fű, de ez nem zavarja a nézőket, jól szórakoznak.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Pisont
2012-05-27 23:36:10
HAJRÁ RIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Nagyon jok vagytok fiuk,jővő héten már a mi hátunkat nézik.....,csak igy tovább

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."