Sport » Körzeti

Vert helyzetből nyert a címvédő

Volt minden, ami egy jó meccshez kell Szentábrahámon. Megadott, majd érvénytelenített gól, kapufák, idegeskedés. Benéztünk ide is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

körzeti malomfalva szentábrahám
Nagy küzdelmet hozott a mérkőzés.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. június 03., 19:52
0 hozzászólás. 

A helységnévtábláig sem kell elmenni, máris felbukkan az Udvarhely körzeti címvédő pályája. A nézők szép számban kilátogattak a Szentábrahám mérkőzésére. A címvédőről van szó, de ebben az idényben nem tarthatja meg az első helyet. A házigazdák döntő többsége székelykeresztúri.

Jól is kezdik a meccset a Malomfalva ellen. Nyomnak, több helyzetet is kialakítanak, ezek vagy kimaradnak, vagy pedig a kapufát találják telibe. Jól szórakozik a közönség, az első számú közellenség itt is a játékvezető – pedig még akkor rá sem szolgált, hogy szidják. „Vigyél vizet neki, hogy ébredjen meg, mert alszik!" – kiáltja be az egyik néző. Aztán ketten is ellent mondanak egymásnak, amikor egy szabálytalanságot kérnek számon a sípmesternél. Egyikük gáncsolást jelez, másikuk szerint pedig lerántás történt. Azért a meccs csordogált a maga medrében.

korzeti malomfalva szentabraham

Az első félidő végéhez közeledve robbant a bomba. A vendégek találatot értek el, erősen lesgyanús helyzetből. Mivel a partjelző zászlója lenn maradt, a játékvezető meg is adta. A házigazdák kapusa, az egész csapat, a nézők közül is jó páran ráfutottak a partjelzőre. Akit, nem tudni ennek hatására-e, de meggyőztek, hogy rosszul látta. Így a találatot érvénytelenítik. „Két másodpercig vezettünk" – állapította meg a malomfalviak kapusa.

Aztán pár percre rá, nincs apelláta, már nem kérdőjelezhetik meg a vendégek góljának jogosságát. Örvendhet a malomfalvi kispad, egyben hátrányba került a bajnok, így is mentek a pihenőre.

korzeti malomfalva szentabraham

A második játékrész is hasonlított az elsőhöz. A hazaiak dolgozták ki a több helyzetet, az ellenlábas azért rendre megmutatta, hogy a pontokért utazott el. Két perc alatt fordította maga javára az állást a címvédő valamivel több mint egy óra játék után. Ezután már érződött, hogy az ellenfél megtört.

Tapsolt a szurkolótábor, míg a másik felől habzott a szája a malomfalviaknak, akikben benne maradt az érvénytelenített gól utáni keserű íz. Minden apróságra rögtön reklamáltak, nem riadtak vissza a fenyegetésektől, a nyomdafestéket nem tűrő szavaktól. Az idei kiszállásunk alatt messze a legsportszerűtlenebb csoportnak bizonyultak. Még a pályáról való levonulást is megkísérelték, ami egy szabadidősportnak minősülő kiírásban elfogadhatatlan.

korzeti malomfalva szentabraham

A végjátékban teljesen elfáradt mindkét együttes a szép nyárias napsütésben. 2–1-re nyert a házigazda, teljesen megérdemelten tartották otthon a három pontot a kellemes focit hozó összecsapáson.

A Szentábrahám már biztosan nem lehet bajnok, így a cím máshoz vándorol idén, a Malomfalvának pedig lassan matekeznie kell, hogy elkerülje a kiesést. Pedig még az első helyen is villogott ebben az idényben.

Amit láttunk, hallottunk

Pálya: elég jónak tűnik, rendezett, egyesek szerint egy kis egyengetést még ígényelne.

Eredményjelző: nincs.

Öltöző: a pálya mellett egy kis tákolmány, de nem hasonlít öltözőre.

Nézők: szép számban kilátogattak.

Durvaság: nem volt számottevő, inkább a száj járt többet.

Összkép: kellemes meccs a nyárias melegben, elég jó focival.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."