Sport » Kosárlabda

Megkezdődött a városi kosárlabda visszavágója

Egy hónap szünet után vasárnap délután kezdődött meg a XVIII. Városi Fitfeel Kosárlabda Bajnokság visszavágója.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
emdkk-2

Három napig pattog a kosárlabda a sportcsarnokban

Tíz csapat, három nap, sok-sok kosár és futás. Újra...
emdkk-2

A Kinder nyerte az EMDKK-t

Nagy harc volt a döntőben, az udvarhelyi csapat...
emdkk-1

Elődöntős az egyik udvarhelyi csapat az EMDKK-n

Folytatódott az év végi kosárlabda-torna a...

noname_impar2
noname_impar2
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2010. március 08., 10:18
0 hozzászólás. 


Hétvégén megkezdődött a XVIII. Városi Fitfeel Kosárlabda Bajnokság visszavágó sorozata. Az első fordulót a No Name kezdhette az Impar ellen. Megérződött az egy hónapos szünet, nehézkesen indult a meccs. Főleg az Impar nem találta a helyét, ez meglátszott az eredményén is, mivel az első negyedet elveszítette. Ahogy bemelegedtek a játékosok úgy vett nagyobb lendületet a játék is. A második negyed végére már átvette a vezetést az Impar, és ezt megtartotta illetve növelte a játék végéig.

Pontszerzések negyedenként:
I. 14-11
II. 14-19
III. 12-16
IV. 8-17

No Name – Impar 48-63


Őket követte a kék-fehér mezes Ati HB, akiknek az ellenfele a piros-fekete mezes Globus volt. Annak ellenére, hogy a Globusnak most nagy szüksége lett volna a győzelemre, a csapatnak nem sikerült igazi ellenfeleknek mutatkozni az Atisokkal szemben. Az első negyed már a kékmezesek javára végződött akárcsak a második, ahol az Ati megduplázta a pontkülönbséget (30-15). A Globusos fiúk több helyzetet is kihagytak, és jó néhány labdát adtak el, amit az Ati kosárral büntetett.

Pontszerzések negyedenként:
I. 12-9
II. 18-6
III. 18-5
IV. 17-7

Ati HB – Globus 65-27

A késve kezdődő utolsó meccsen a táblázatban jelenleg harmadik helyen levő Bivalyok csaptak össze az előttük levő Villyvel. Az odavágón a Villy 14 ponttal verte a Bivalyokat, most mégis nagyon rosszul kezdtek. Így már az első negyed végén 12 ponttal vezettek a Bivalyok. A Villy játékosai közti egyet nem értést használták ki a kék mezesek, és így végig vezetni tudták a meccset. Az egyre elfajuló játék izgalmas mérkőzést mutatott. A Bivalyok az utolsó negyed végére már csak négyen maradtak a pályán, a hatalmas küzdelem utolsó két percében sikerült fordítani a Villynek, és egy hihetetlen győzelmet produkálni.

Pontszerzések negyedenként:
I. 22-10
II. 16-23
III. 24-21
IV. 21-33

Bivalyok – Villy 83-87



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."