Sport » Minifoci

A Caparol ment az országosra

A városi minifoci-bajnokságot megnyerő Infopress SE helyett az idén az A1-csoportba feljutó Caparol játszott az országos bajnokságban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

minifoci, caparol
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. július 03., 16:23
0 hozzászólás. 

Az országos minifoci-bajnokság zónadöntőjének helyszíne Oneşti volt. Mivel a versenykiírás szerint nem nevezhettek olyan gárdák, akiknek keretében leigazolt játékosok vannak, így a városi megmérettetést elhódító Infopress SE nem képviselhette a várost. Helyette a Caparol jelentkezett.

A csapatvezető, Péter Áron portálunknak elmondta: „Az IPSE állta a benevezési díjunkat, a támogatóink az utazási költségeket fedezték, a játékosok pedig saját zsebükből az ottlétet. A körülmények semmiképp nem voltak egy országos bajnoksághoz méltóak. Egy sátorlappal leterített pályán játszottunk, hatalmas nagy hőségben. Nem voltak öltözők, tusolók. A szomszédos strandot használtuk lemosakodni. Szűkös volt a keretünk is, csupán egy cserénk volt".

Az első meccsen az udvarhelyiek vereséget szenvedtek 6–4 arányban Brassótól, de a második csoportmeccsen volt továbbjutási esélyük, 2–1-re vezettek a félidőben a Sepsiszentgyörggyel szemben, de elfáradtak, így 6–2-re kikaptak, ezzel búcsúztak a további küzdelmektől.

A Caparol kerete erre a tornára: Bíró Áron, Dénes Botond, Péter Áron, György Attila, Krall Arthúr, Nagy Zsolt és Gergely Tamás.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."