Itthon játszottak a pingpongosok

Az országos asztalitenisz bajnokságban hazai pályán játszottak a Fejér Sport Klub – Iskolás Sportklub versenyzői.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
CservikSzerbia

Cservik ezüsttel hangolt a Szuperligára

Belgrádban remekelt az udvarhelyi asztaliteniszező.
SebastianLoso

Svéd játékossal erősödnek

Ennek megfelelően új célkitűzéssel indítja az új...
BLigasCsapatok

Biztató kezdet

Két csapattal is részt vett Udvarhely a szezonnyitón,...

IMG_6081
IMG_6081
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2010. február 02., 12:26
0 hozzászólás. 


Hétvégén városunkban folytatódott a felnőtt csapatos román asztalitenisz bajnokság, ahol lányaink a B divízióban voltak érdekeltek az 1-4. helyekért, a fiúk pedig az A divízióban az 5-8. pozícióért kezdték meg a rájátszást.

IMG_6083

Szombaton játszottak a lányok, akik rögtön a Besztercei Sportiskolával kezdtek. A vendégek hasonló tudású játékosokkal érkeztek, mint az udvarhelyiek, viszont a játékerőben különbség volt, hiszen ez a csapat a jelenlegi román utánpótlás válogatott gerince. Így inkább csak bemelegítés volt a 9-0-ás vereség.

IMG_6115

Most még Kalóz Anita válogatott társuk sem tudta a versenyt felvenni a beszterceiekkel, ő is kikapott. A folytatásban a mindig mumus Gyurgyevó következett (eddig háromszor kaptak ki a mieink 9-8-ra), akikkel az átok most sem tudott felszakadni. Anita legyőzhetetlen volt, Botorok Beáta is villantott egy szépet, de valahogy sehogy sem akart összejönni a győzelem. Elbukták a fontos párost és megingás volt jellemző a többi játékosnál is, így a végeredmény ezúttal is 9-8 lett az ellenfélnek. Győztek: Kalóz 4, Abrán Mónika 3, Botorok Beáta 1.

IMG_6117

A végjáték viszont egyenesen parádésra sikeredett Pitești ellen, Anita tartotta a veretlenségét továbbra is, Botorok eddigi szereplései legjobbját hozta, Abrán Mónika se hagyta alább és Veres Boróka is besegített. Ezzel az összjátékkal sikerült egy magabiztos és fontos győzelmet aratni.

IMG_6081


Udvarhelyi Fejér Sport Klub-ISK - Pitești 9-4
Győztek:
Kalóz 3, Botorok 2, Abrán 2, Veres 1, Kalóz-Abrán páros 1.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."