Sport » Minifoci

Aki lemarad, kimarad

Augusztus 23-ig, csütörtökig meghosszabbították a városi minifoci-bajnokságba való benevezés határidejét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

minifoci
A csapatoknak két napjuk maradt a nevezésre.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. augusztus 21., 17:22
1 hozzászólás. 

Az első felhívás szerint már lejárt a soron következő szezonra való benevezés a városi minifoci-bajnokságba. Karda Zoltán szervező tájékoztatása szerint nagyon kevesen neveztek be a 2012-13-as idényre, így még egy héttel kitolta a határidőt, de aki ezen a héten sem teszi meg, az kimarad a pontvadászatból.

„Nagy múltú együttesek nem jelentkeztek, így még várunk egy keveset, csütörtök 19 órától a sportcsarnokban tartjuk a megbeszélő ülést. Aki addig jelentkezik, azt bevesszük, aki elmulasztja, az nem lesz benne a mezőnyben" – mondta el portálunknak a szervező. Hozzátette, a csapatok számától függ, hogy milyen lesz a versenykiírás.

Felvetődött annak a lehetősége is, hogy változzon a helyszín: a megszokott sétatéri minfocipálya helyett a Septimia szabadidőközpontban játsszák az összecsapásokat. „Mindenki ismeri, hogy milyen a régi pálya. Ezen a héten felújítjuk a kapukat, hálókat cserélünk. Új gyepszőnyeg, öltözők, tusolók kellenének. Ezek ebben az évben biztosan nem lesznek. A csapatvezetők döntenek, hogy hol legyen a bajnokság lebonyolítása" – tette hozza Karda.

A pontvadászat előreláthatóan szeptember közepén indulna.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
gezuka
2012-08-23 15:49:32
én egy nagymultu csapat vezetöje vagzok és mi nem vagyunk hajlandók adig benevezni a bajnokságba amig nem képesek a szervezők ayokat a törvénzeket alkalmazni amik érvényesek az országos bajnokságra!!!!! igazolt játékosok (liga 1, 2, 3, futsal 1,2) NEM LÉPHETNEK pájára!!!!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."